Karsspor haftayı 3 puanla kapattı

Karsspor haftayı 3 puanla kapattı

KARSSPOR: 1 - 13 ŞUBAT ERZİNCAN GENÇLİKSPOR: 0

Karsspor haftayı 3 puanla kapattı

-KARSSPOR: 1 - 13 ŞUBAT ERZİNCAN GENÇLİKSPOR: 0

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Karsspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği 13 Şubat Erzincan Gençlikspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Başkan Muharrem Yıldız ile yeniden hayata dönen ve BAL liginde 3. Lige çıkma mücadelesi veren Yeşil Beyazlı Karspor, üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftar ve yöneticilerini üzmüştü. Hafta içerisinde Teknik Direktör Engin Büyükergun ile yollarını ayıran Karsspor, 2 hafta sonra kendi sahasında 13 Şubat Erzincan Gençlikspor'u 1-0 mağlup ederek kötü gidişe dur diyerek galibiyete ulaştı.

Dolu tribünler önünde ve futbol oynamaya son derece müsait güneşli bir havada Kars Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı ataklarla geçti. İlk yarıda konuk takımın kaçırdığı tek golün ardından 45 dakikada Karsspor’un bir şutu direkten döndü. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında konuk takım 13 Şubat Erzincan Gençlikspor’un 73'ncü dakikada kendi kalesine attığı golle, Yeşil Beyazlı ekip 90 dakika sonunda gülen taraf oldu. Karşılaşmanın 78. Dakikasında ise konuk takımın 4 numaralı oyuncusu Serdal ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçta Karsspor’un 3 topu da direkten döndü.

İSMAİL AYTEMİZ’E SAHA VE TRİBÜNLERDEN SELAM GÖNDERİLDİ

Maçta Kars ve Karsspor sevdalısı İsmail Aytemiz’e sevgi ve selam gönderildi. Karssporlu futbolcular üzerinde ‘İsmail Aytemiz’ yazan formalar giydi. Taraftarlar ve Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız da İsmail Aytemiz’e stadyumdan sevgilerini ve selamlarını gönderdiler.

BAŞKAN YILDIZ, MAÇIN İKİNCİ YARISINI KARŞI TRİBÜNDEKİ TARAFTARLARLA İZLEDİ

Karsspor maçı güzel havada oynamasına rağmen Kars protokolü maça gelmedi. Karşılaşmayı Belediye Başkan yardımcıları ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat dışında protokol mensuplarının yalnız bıraktığı Karssppr Başkanı Muharrem Yıldız, maçın ikinci yarısını karşı tribünlerdeki taraftarlar ile birlikte izledi. Taraftarlar ile büyük heyecan yaşayan Başkan Yıldız takımına destek verirken taraftarların sevgi gösterisi ile karşılandı. Takımın 73. Dakikada golü bulmasıyla taraftarlar ile Başkan Yıldız’ın sevinçler doruğa ulaştı. Yıldız ile taraftarlar golün sevincinin birbirlerine sarılarak gösterdiler.

Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte Başkan Yıldız da tribünlerden inerek futbolculara sarılarak tek tek kutladı. Futbolculardan maçın sona ermesiyle birlikte hep birlikte tribünlere koşarak taraftarları selamladı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Karssporlu futbolcuları aldıkları başarılı sonuçtan dolayı kutladı. Yıldız, üst üste aldıkları kötü sonuçlardan sonra kendi sahalarında rakipleri karşısında 90 dakika mücadele ederek kazanan futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. kha 

Önceki ve Sonraki Haberler