Karsspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Karsspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup takımlarından Karsspor hafta sonu Bursa'da oynayacağı Oyak Renaultspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mesut Demir, nezaretinde yapılan antrenmanda sporcuların istekli olmaları gözlerden kaçmadı.
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, yeşil beyazlı ekibin oynayacağı karşılaşmaların final havasında geçeceğini söyledi.
Alınan sonuçtan ziyade takım ortaya koyduğu oyundan son derece memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Mesut Demir; “İkinci devreye iyi başladık. 4 maçtan 10 puan çıkarttık. Takım olarak çok iyi oynuyoruz. İyi bir kadro kurduk. Pazar günü herkes Karsspor’un gücünü gördü. Zor maçı rakibe pozisyon vermeden 8-0 kazandık. Ergani maçını unuttuk. O maç geride kaldı. Biz yolumuza devam ediyoruz. Şimdi sırada Oyak Renault karşılaşması var. Deplasmanda oynayacağımız bu maçtan puan alarak dönmek istiyoruz” dedi.
Takımın genel durumunun çok iyi olduğunu ifade eden Demir; “Yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Ben ve futbolcularım bunun bilincindeyiz. Amacımız Karsspor’u ligde üst sıralara taşımak. Bunun için dinlenmeden, ara vermeden hazırlıklarımız devam ettiriyoruz. Hafta sonu Bursa deplasmanından galip ayrılan biz olacağız. Buna inanıyorum” diye konuştu.
Kars Atatürk Stadında yapılan antrenmana bütün futbolcular katıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekerken, Teknik Direktör Mesut Demir, futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

Önceki ve Sonraki Haberler