Karsspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Karsspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 3. Liginde hafta sonu grubun güçlü takımlarından Kahramanmaraş spor ile deplasmanda karşılaşacak Karsspor, hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Demir, nezaretinde sürdürüyor.Geçen hafta kendi sahasında Arsin'i 2-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız

Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, her şeye rağmen kazandıklarını ve yollarına kayıpsız devam ettiklerini söyledi.
Arsin karşılaşmasında maçın orta hakeminin Karssporlu futbolculara yapılan faule düdük çalmadığına dikkat çeken Demir; “Karsspor her şeye rağmen kazanıyor. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Ben ve futbolcularımda bunun bilincinde. Amacımız Kars’ı el birliğiyle üst sıralara taşımak. Bunun için aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ama bazen bizim futbolcularımıza yapılan fauller verilmiyor. Bu da sahada sporcuların, tribünde de taraftarların tepkisine neden oluyor” dedi.
HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ
Karsspor’un kazanmaktan başka alternatifi olmadığını ifade eden Teknik Direktör Mesut Demir; “Karsspor, her maçına kazanmak için çıkıyor. Bizim mutlak süratle üst sıralarda yerimizi almamız gerekiyor. Bunun için bizi oynayacağımız takımların konumu ilgilendirmiyor. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ben ve sporcularımda bunun bilincindeyiz. Hafta sonu deplasmanda grupta zirveye oynayan Kahramanmaraş ile oynayacağız. İlk karşılaşmayı kendi sahamızda 2-1 kaybetmiştik. Bu karşılaşmayı kaybeden taraf biz olmayacağız. İyi olan hak eden kazanısın” diye konuştu.
Kars Atatürk Stadında teknik direktör Mesut Demir, yönetiminde başlayan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. 
İki grup halinde çalışan futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarından sonra, dar alanda dönüşümlü olarak yapılan 3’e 3 hücum-defans organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı. 

Önceki ve Sonraki Haberler