Karsspor İçin Toplandılar

Karsspor İçin Toplandılar

Cumartesi günü oynanan Spor Toto 3.Lig 2. Grup karşılaşmasında Maltepesporla kendi sahasında 1-1 berabere kalan Karsspor için ele ele verme zamanı geldi geçiyor bile.

 

 Ligin son iki haftasında tüm Karslıların ve yöneticilerin üzerlerine düşeni yapmaları beklenirken, vatandaşların da bu son iki maça yoğun katılım göstermeleri bekleniyor. Karsspor’un ligde kalması için harekete geçilmesi gerektiği de ifade edilirken, Büyük Kale Oteli sahibi Ahmet Yılmaz da futbolculara moral yemeği verdi.
 
Büyük Kale Otel’deki yemeğe Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Karsspor Kulüp Başkanı Muzaffer Sanguoğlu, Teknik Direktör Mesut Demiroviç, Kars Oteller ve Lokantacılar derneği (KARSOD) Başkanı Kars Otel Müdürü Halit Özer, kulüp yönetimi ve futbolcular katıldı.
 
KARSTAKİ GENÇLERİN KURTULUŞ NOKTASI SPORDUR
Kafkas Haber Ajansı’nın (KHA) da hazır bulunduğu toplantıda KHA kurucusu Bedir Altunok’un sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’taki gençlerin kurtuluş noktasının spor olduğunu bunun da alt yapıdan geçtiğini belirerek, “Öncelikli olarak Karssporla son iki haftaya giriyoruz. Puan noktasında biraz sıkıntımız var. Yönetim kurulundan, teknik direktörümüz buradalar. Bu işin ciddiyetinin farkındayız. Bu yüzden böyle bir yemek düzenlendi. Futbolcularımızın moralleri gayet iyi bir noktadadır.”
 
KARSLILAR’IN 10 MAYIS UMUDU
Karsspor’un alt yapısından kaynaklanan sporcusunun olmadığını da belirten Bozkuş, “Kars’taki problem bu, Karsspor’un sorunu bu. Futbolda, masa tenisinde, güreşte, tüm spor dallarında en büyük eksiğimiz spor tesislerimizin olmamasıdır. Kısmet olursa 10 Mayıs’ta İstanbul’da Karsspor tesislerinin kurulması konusunda bir toplantımız olacak. Bu toplantıya bütün Karslı hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Konu enine boyuna tartışılacak. Kapalı bir spor salonu, bir eğitim binası, içerisinde otel kısmı ve yemekhane olacak. Arkasından yine bir kapalı halı saha, açık halı saha ve antrenman sahası olmak üzere bir spor kompleksi oluşturarak gençlerimizi eğitmeyi hedefliyoruz. Kimi masa tenisinde, kimi atletizmde hangi alanda başarılı ise onda eğitilmesi sağlanacaktır. İlimizde amatör kümede altı-yedi takımımız var. Yılın belirli döneminde futbol bazında maçlar yapılırken sırtlarındaki terlerle evlerine gidiyorlar. Bu gençlerimiz haklı olarak hastalığa yakalanıyor. Solunum yollarını, ciğerlerini üşütebiliyorlar. Ve bu insanlardan futbol alnında futbolcu olarak bir beklentimiz olamaz. Çünkü alt yapı yok, alt yapıdan kasıt tesis yok. Futbolcu hangi sahada oynarsa oynasın maç sonrası duş alacak, sıcak çay içecek, sıcak çorba içecek, sıcak bir ortam yapacak, bunun sağlanması lazım. Sporcu da kendisine değer verildiğini görmesi lazım. Kars’taki en büyük sorun bu, inşallah bu sorunun önüne geçilir de eğitimli spor tesisleri kurulur. Gençlerde artık kahvede, cafe de zaman öldürmez. Sağlık açısından böyle kurtulurlar. Sağlık açısından spora yönelmesi lazım. Daha sağlıklı olması ve daha iyi şeyler düşünebilmesi için zekasının gelişebilmesi için sporla ilgilenmeleri lazım. Kars’taki gençliğin kurtuluş noktası burada gözükmektedir. Çok şükür üniversitemiz var. İlimiz bölge ili oldu. Birçok kamu kuruluşunun spor tesisi var. Karsspor’un artık özellikle Spor İl Müdürlüğüne değil de amatör küme de hangi dalda olursa olsun yapılan antermanlarda maçlarda sahip çıkılması gerekli. Bu da eğitim tesislerinden geçer.” diye konuştu.
 
SPOR KOMPLEKSİ KARSSPOR TESİSLERİ CİVARINDA YAPILACAK
Spor tesisleri olarak da Karsspor’un kendi alanındaki bina çevresinde bulunan 50 dönümlük arazide yapılacağını ifade eden Bozkuş, “Alt yapı sorunu çözülse sorun büyük oranda kalkar. Diyelim ki bu sporcuların 10’u Kars’tan çıkarsa bizler Belediye olarak onlara iş verebiliriz, maaş bile bağlayabiliriz. Onların sorununu çözebiliriz; ama böyle yetişen sporcu yok. Karsspor geçmişine bakarsanız kazandıklarıyla iddiadan ayakta durabilir. Karsspor kendini çok güzel yürütüp, yönetebilir. İddiadan çok önemli gelirler var ancak geçmişten gelen icra ve hacizler var. Hala onlarla ilgileniyor. Yoksa maç başı ve primler rahatlıkla iddiadan gelenlerle ödenir. Önemli olan takımın alt yapısıdır. Bugün profesyonel olan takımlara baktığınızda temelinde sağlam bir alt yapı vardır. Kendi iki futbolcularını sattığı zaman karşı takıma birçok sorunu hal eder. Ancak bizim öyle bir imkanı yok. Ancak birini transfer edebiliriz. Alt yapı olması lazım, elinizde sağlam oyuncu varsa bunlarla çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Bu sistem her alanda aynıdır. Bir binanın temeli sağlamsa binada sağlam olur. Sağlam yapılmazsa en küçük depremde yıkılır. Takımda böyledir. Alt yapınız yoksa transfer ettiğiniz sporcuya bağlı kalırız. Alternatifi yoksa onun nazıyla uğraşıyorsunuz. Trabzonspor, Gençlerbirliği bu iki takımı alın inceleyin. Hem alt yapı sağlam ve iyi alt yapı oluşturuyorlar. Sporcuyu karşı tarafa veriyorlar ve kazanıyorlar. Park gelirleriyle veya diğer gelirlerle bir yerlere gelemezler.” şeklinde konuştu.
 
KARS SPOR İLİN TANITILMASINDA İYİ BİR REKLAM ARACIDIR
Bozkuş daha sonra şunları söyledi:
“Spor maddi ve manevi olarak destek bekleyen, desteklerin devamını bekleyen kuruluşlardır. Geliri yoktur, gideri vardır. Maddi olarak destek verdiğiniz kadarıyla yönetim kurulu yada ilin halkı olarak stadyuma gelinip destek verilmesi de hem maddi hem manevi destektir. Karslı hemşehrimiz de karınca kararınca elinden geldiği kadarıyla maddi yardım yaparsa Karsspor bu ilin tanıtılmasında iyi bir reklam olur. Otel sahipleri olsun, bal kaşar sahipleri olsun Kars’ın güzide esnafları bunu dışardan gelenlere iyi tanıtırsa iyi bir aktarma olur ama bu da yetmez. Reklamının çok iyi yapılması lazım. İnsanların aklına şu takılır; Kars’ın neyi meşhur? Kars’ın sporu bu Kars’a aittir. Bunu böyle tanıtırsınız. Sporun kendi yeteneği, kendi faaliyeti içerisinde, kendi fonksiyonu içerisinde, kendi kendine bulunmuş olduğu ili tanıtma özelliği vardır. Yani bu ildeki Pazar sorununu bile ortadan kaldırabilecek bir güce sahiptir. Örneğin Trabzon’u tanıtan Trabzonspor oldu başka meşhur bir şey yoktur. Galatasaray denilince İstanbul akla geliyor, yine Fenerbahçe denilince yine İstanbul akla geliyor. Bu takımlar Avrupa Liginde aldığı kupalarla sadece İstanbul’u değil aynı zamanda Türkiye’yi temsil ediyor. Sporun böyle etkin bir gücü var. Karsspor aynı zamanda ili de çok iyi tanıtan bir reklam aracı olacak. Herkese bir görev düşüyor. O görevi kendi ekonomik gücü içerisinde kendi kültür ve eğitim düzeyleri çerçevesinde sorumluklarını alır ve bunların üzerine gidersek Karsspor daha iyi yerlere gelebilir. Belediye olarak afiş yapılır ama Karslı hemşehrilerimiz diğer illerin maçında gerçekten duyarlı, Nazilli’ye kadar gidiyorlar. Kars dışındaki hemşehrilerimiz daha da duyarlıdır. Karsspor’un İstanbul’daki karşılaşmasında İstanbullu taraftarların 50 kişilik seyircisi varsa bizim 2 bin kişi rahat vardı. Bu sadece Avrupa yakasından gelen kesim bir de Anadolu yakasından gelenler vardı. Anadolu yakasında 2011 yılında bir maç yaptık korkunç derecede seyirci vardı. A’dan Z’ye bir çok vatandaşımız vardı. Gazeteci meslektaşınız Mustafa Küpeli her maça hem geliyor hem de araçlarla taraftar getiriyor sağolsun. Karssporun ciddi anlamda taraftarı var, sahibi var. Ama merkezde sıkıntımız var. Bu sıkıntılar eğitim tesislerinden geçer. Karsspor’u Karslı’ya mal etmemiz lazım. Her elden bir iki kişi Karsspor’a yoğunlaşsa sorun çözülecek. Karsspor dışardan sporcu tahsis ettiği için izole edilmiş. Karsspor bünyesinde 7-8 amatör takımda oynayan sporcu var ama bunlar belli yaşa gelince oynuyorlar. Profesyonellikte maç yapma şansları çok zayıf. Spor küçük yaşta başlar.”
 
SPOR BİRLİK BERABERLİĞİ PEKİŞTİRİR
Büyük Kale Otel Sahibi Ahmet Yılmaz da, “Spor birlik ve beraberliği pekiştirir. Sahada tek yürek olarak mücadele verilir. Kars’ta bir eksiklik var. Karsspor’un tanıtımı yapılmıyor. Biz isterdik ki tüm esnaflar bir araya gelerek yanlarında olduklarını belirtsinler, destek sağlasınlar. Kars’ın sıkıntısı da budur; halk duyarsız kalıyor. Kars’ta esnaflar yada iş adamları olsun ellerini taşın altına atıp yardımcı olsalar inanıyorum ki Karsspor daha iyi yerlere gelir. Karsspor neden 1. Lig’de olmasın ki. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz. Kars için de, esnaflar içinde iyi bir olanaktır. Tek isteğimiz destek sağlanmasıdır. Ben Karsspor’un çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.  
 
BU STAD KARSSPOR’A YAKIŞMIYOR
Karsspor Teknik direktörü Mesut Demiroviç ise, şöyle konuştu:
“Karsspor’u buraya kadar getirmek için çok mücadele verdik. Yönetim kadro olarak çok büyük çalışmalar sarf ettik. 2 maçımız kaldı. Bu 2 maç içerisinde 6 puan maksimum olarak almamız lazım. O gücümüz var. Bu Cumartesi en önemli hayatı maçı oynadık. Karsspor’un kader maçıydı ama 1 puan alabildik. Sadece ligde kalmakla her şey bitmiyor. Karsspor’a yakışır bir stat ve yakışır bir tesis oluşturulmalı. Ben 6 aydır buradayım ve 16 ilde çalıştım. Burası gerçekten güzel bir şehir. Çok sıcak insanları var ancak bu stat Karsspor’a yakışmaz. Büyüklerden rica ediyoruz. Saha güzel olunca sporcuda kendi daha mutlu olur. Kendini daha rahat ortaya koyar. Daha iyi sonuçlar elde edilir. Her şey saha da bitmiyor. İyi bir soyunma odası, yemyeşil bir saha harika olur. İklim belli zaten. Tek düşüncemiz ligde kalmaktır. Çok büyük emekler verdik. Şu an da avantaj durumundayız. İki maçı aldığımız takdirde ligde kalıyoruz. Finali asla bırakmayacağız. Küçük sorunlar olabilir ama ona rağmen umudumuzu yitirmeyeceğiz. Ligde kalmayı hedefliyoruz. Ancak destek çok önemli halkın vereceği moral çok önemlidir.”
kha
 
Cumartesi günü oynanan Spor Toto 3.Lig 2. Grup karşılaşmasında Maltepesporla kendi sahasında 1-1 berabere kalan Karsspor için ele ele verme zamanı geldi geçiyor bile.

2012-04-30 - 13:57 

KARS

Facebook'ta Paylaş 
Karsspor için el ele
 
Cumartesi günü oynanan Spor Toto 3.Lig 2. Grup karşılaşmasında Maltepesporla kendi sahasında 1-1 berabere kalan Karsspor için ele ele verme zamanı geldi geçiyor bile. Ligin son iki haftasında tüm Karslıların ve yöneticilerin üzerlerine düşeni yapmaları beklenirken, vatandaşların da bu son iki maça yoğun katılım göstermeleri bekleniyor. Karsspor’un ligde kalması için harekete geçilmesi gerektiği de ifade edilirken, Büyük Kale Oteli sahibi Ahmet Yılmaz da futbolculara moral yemeği verdi.
 
Büyük Kale Otel’deki yemeğe Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Karsspor Kulüp Başkanı Muzaffer Sanguoğlu, Teknik Direktör Mesut Demiroviç, Kars Oteller ve Lokantacılar derneği (KARSOD) Başkanı Kars Otel Müdürü Halit Özer, kulüp yönetimi ve futbolcular katıldı.
 
KARSTAKİ GENÇLERİN KURTULUŞ NOKTASI SPORDUR
Kafkas Haber Ajansı’nın (KHA) da hazır bulunduğu toplantıda KHA kurucusu Bedir Altunok’un sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’taki gençlerin kurtuluş noktasının spor olduğunu bunun da alt yapıdan geçtiğini belirerek, “Öncelikli olarak Karssporla son iki haftaya giriyoruz. Puan noktasında biraz sıkıntımız var. Yönetim kurulundan, teknik direktörümüz buradalar. Bu işin ciddiyetinin farkındayız. Bu yüzden böyle bir yemek düzenlendi. Futbolcularımızın moralleri gayet iyi bir noktadadır.”
 
KARSLILAR’IN 10 MAYIS UMUDU
Karsspor’un alt yapısından kaynaklanan sporcusunun olmadığını da belirten Bozkuş, “Kars’taki problem bu, Karsspor’un sorunu bu. Futbolda, masa tenisinde, güreşte, tüm spor dallarında en büyük eksiğimiz spor tesislerimizin olmamasıdır. Kısmet olursa 10 Mayıs’ta İstanbul’da Karsspor tesislerinin kurulması konusunda bir toplantımız olacak. Bu toplantıya bütün Karslı hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Konu enine boyuna tartışılacak. Kapalı bir spor salonu, bir eğitim binası, içerisinde otel kısmı ve yemekhane olacak. Arkasından yine bir kapalı halı saha, açık halı saha ve antrenman sahası olmak üzere bir spor kompleksi oluşturarak gençlerimizi eğitmeyi hedefliyoruz. Kimi masa tenisinde, kimi atletizmde hangi alanda başarılı ise onda eğitilmesi sağlanacaktır. İlimizde amatör kümede altı-yedi takımımız var. Yılın belirli döneminde futbol bazında maçlar yapılırken sırtlarındaki terlerle evlerine gidiyorlar. Bu gençlerimiz haklı olarak hastalığa yakalanıyor. Solunum yollarını, ciğerlerini üşütebiliyorlar. Ve bu insanlardan futbol alnında futbolcu olarak bir beklentimiz olamaz. Çünkü alt yapı yok, alt yapıdan kasıt tesis yok. Futbolcu hangi sahada oynarsa oynasın maç sonrası duş alacak, sıcak çay içecek, sıcak çorba içecek, sıcak bir ortam yapacak, bunun sağlanması lazım. Sporcu da kendisine değer verildiğini görmesi lazım. Kars’taki en büyük sorun bu, inşallah bu sorunun önüne geçilir de eğitimli spor tesisleri kurulur. Gençlerde artık kahvede, cafe de zaman öldürmez. Sağlık açısından böyle kurtulurlar. Sağlık açısından spora yönelmesi lazım. Daha sağlıklı olması ve daha iyi şeyler düşünebilmesi için zekasının gelişebilmesi için sporla ilgilenmeleri lazım. Kars’taki gençliğin kurtuluş noktası burada gözükmektedir. Çok şükür üniversitemiz var. İlimiz bölge ili oldu. Birçok kamu kuruluşunun spor tesisi var. Karsspor’un artık özellikle Spor İl Müdürlüğüne değil de amatör küme de hangi dalda olursa olsun yapılan antermanlarda maçlarda sahip çıkılması gerekli. Bu da eğitim tesislerinden geçer.” diye konuştu.
 
SPOR KOMPLEKSİ KARSSPOR TESİSLERİ CİVARINDA YAPILACAK
Spor tesisleri olarak da Karsspor’un kendi alanındaki bina çevresinde bulunan 50 dönümlük arazide yapılacağını ifade eden Bozkuş, “Alt yapı sorunu çözülse sorun büyük oranda kalkar. Diyelim ki bu sporcuların 10’u Kars’tan çıkarsa bizler Belediye olarak onlara iş verebiliriz, maaş bile bağlayabiliriz. Onların sorununu çözebiliriz; ama böyle yetişen sporcu yok. Karsspor geçmişine bakarsanız kazandıklarıyla iddiadan ayakta durabilir. Karsspor kendini çok güzel yürütüp, yönetebilir. İddiadan çok önemli gelirler var ancak geçmişten gelen icra ve hacizler var. Hala onlarla ilgileniyor. Yoksa maç başı ve primler rahatlıkla iddiadan gelenlerle ödenir. Önemli olan takımın alt yapısıdır. Bugün profesyonel olan takımlara baktığınızda temelinde sağlam bir alt yapı vardır. Kendi iki futbolcularını sattığı zaman karşı takıma birçok sorunu hal eder. Ancak bizim öyle bir imkanı yok. Ancak birini transfer edebiliriz. Alt yapı olması lazım, elinizde sağlam oyuncu varsa bunlarla çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Bu sistem her alanda aynıdır. Bir binanın temeli sağlamsa binada sağlam olur. Sağlam yapılmazsa en küçük depremde yıkılır. Takımda böyledir. Alt yapınız yoksa transfer ettiğiniz sporcuya bağlı kalırız. Alternatifi yoksa onun nazıyla uğraşıyorsunuz. Trabzonspor, Gençlerbirliği bu iki takımı alın inceleyin. Hem alt yapı sağlam ve iyi alt yapı oluşturuyorlar. Sporcuyu karşı tarafa veriyorlar ve kazanıyorlar. Park gelirleriyle veya diğer gelirlerle bir yerlere gelemezler.” şeklinde konuştu.
 
KARS SPOR İLİN TANITILMASINDA İYİ BİR REKLAM ARACIDIR
Bozkuş daha sonra şunları söyledi:
“Spor maddi ve manevi olarak destek bekleyen, desteklerin devamını bekleyen kuruluşlardır. Geliri yoktur, gideri vardır. Maddi olarak destek verdiğiniz kadarıyla yönetim kurulu yada ilin halkı olarak stadyuma gelinip destek verilmesi de hem maddi hem manevi destektir. Karslı hemşehrimiz de karınca kararınca elinden geldiği kadarıyla maddi yardım yaparsa Karsspor bu ilin tanıtılmasında iyi bir reklam olur. Otel sahipleri olsun, bal kaşar sahipleri olsun Kars’ın güzide esnafları bunu dışardan gelenlere iyi tanıtırsa iyi bir aktarma olur ama bu da yetmez. Reklamının çok iyi yapılması lazım. İnsanların aklına şu takılır; Kars’ın neyi meşhur? Kars’ın sporu bu Kars’a aittir. Bunu böyle tanıtırsınız. Sporun kendi yeteneği, kendi faaliyeti içerisinde, kendi fonksiyonu içerisinde, kendi kendine bulunmuş olduğu ili tanıtma özelliği vardır. Yani bu ildeki Pazar sorununu bile ortadan kaldırabilecek bir güce sahiptir. Örneğin Trabzon’u tanıtan Trabzonspor oldu başka meşhur bir şey yoktur. Galatasaray denilince İstanbul akla geliyor, yine Fenerbahçe denilince yine İstanbul akla geliyor. Bu takımlar Avrupa Liginde aldığı kupalarla sadece İstanbul’u değil aynı zamanda Türkiye’yi temsil ediyor. Sporun böyle etkin bir gücü var. Karsspor aynı zamanda ili de çok iyi tanıtan bir reklam aracı olacak. Herkese bir görev düşüyor. O görevi kendi ekonomik gücü içerisinde kendi kültür ve eğitim düzeyleri çerçevesinde sorumluklarını alır ve bunların üzerine gidersek Karsspor daha iyi yerlere gelebilir. Belediye olarak afiş yapılır ama Karslı hemşehrilerimiz diğer illerin maçında gerçekten duyarlı, Nazilli’ye kadar gidiyorlar. Kars dışındaki hemşehrilerimiz daha da duyarlıdır. Karsspor’un İstanbul’daki karşılaşmasında İstanbullu taraftarların 50 kişilik seyircisi varsa bizim 2 bin kişi rahat vardı. Bu sadece Avrupa yakasından gelen kesim bir de Anadolu yakasından gelenler vardı. Anadolu yakasında 2011 yılında bir maç yaptık korkunç derecede seyirci vardı. A’dan Z’ye bir çok vatandaşımız vardı. Gazeteci meslektaşınız Mustafa Küpeli her maça hem geliyor hem de araçlarla taraftar getiriyor sağolsun. Karssporun ciddi anlamda taraftarı var, sahibi var. Ama merkezde sıkıntımız var. Bu sıkıntılar eğitim tesislerinden geçer. Karsspor’u Karslı’ya mal etmemiz lazım. Her elden bir iki kişi Karsspor’a yoğunlaşsa sorun çözülecek. Karsspor dışardan sporcu tahsis ettiği için izole edilmiş. Karsspor bünyesinde 7-8 amatör takımda oynayan sporcu var ama bunlar belli yaşa gelince oynuyorlar. Profesyonellikte maç yapma şansları çok zayıf. Spor küçük yaşta başlar.”
 
SPOR BİRLİK BERABERLİĞİ PEKİŞTİRİR
Büyük Kale Otel Sahibi Ahmet Yılmaz da, “Spor birlik ve beraberliği pekiştirir. Sahada tek yürek olarak mücadele verilir. Kars’ta bir eksiklik var. Karsspor’un tanıtımı yapılmıyor. Biz isterdik ki tüm esnaflar bir araya gelerek yanlarında olduklarını belirtsinler, destek sağlasınlar. Kars’ın sıkıntısı da budur; halk duyarsız kalıyor. Kars’ta esnaflar yada iş adamları olsun ellerini taşın altına atıp yardımcı olsalar inanıyorum ki Karsspor daha iyi yerlere gelir. Karsspor neden 1. Lig’de olmasın ki. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz. Kars için de, esnaflar içinde iyi bir olanaktır. Tek isteğimiz destek sağlanmasıdır. Ben Karsspor’un çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.  
 
BU STAD KARSSPOR’A YAKIŞMIYOR
Karsspor Teknik direktörü Mesut Demiroviç ise, şöyle konuştu:
“Karsspor’u buraya kadar getirmek için çok mücadele verdik. Yönetim kadro olarak çok büyük çalışmalar sarf ettik. 2 maçımız kaldı. Bu 2 maç içerisinde 6 puan maksimum olarak almamız lazım. O gücümüz var. Bu Cumartesi en önemli hayatı maçı oynadık. Karsspor’un kader maçıydı ama 1 puan alabildik. Sadece ligde kalmakla her şey bitmiyor. Karsspor’a yakışır bir stat ve yakışır bir tesis oluşturulmalı. Ben 6 aydır buradayım ve 16 ilde çalıştım. Burası gerçekten güzel bir şehir. Çok sıcak insanları var ancak bu stat Karsspor’a yakışmaz. Büyüklerden rica ediyoruz. Saha güzel olunca sporcuda kendi daha mutlu olur. Kendini daha rahat ortaya koyar. Daha iyi sonuçlar elde edilir. Her şey saha da bitmiyor. İyi bir soyunma odası, yemyeşil bir saha harika olur. İklim belli zaten. Tek düşüncemiz ligde kalmaktır. Çok büyük emekler verdik. Şu an da avantaj durumundayız. İki maçı aldığımız takdirde ligde kalıyoruz. Finali asla bırakmayacağız. Küçük sorunlar olabilir ama ona rağmen umudumuzu yitirmeyeceğiz. Ligde kalmayı hedefliyoruz. Ancak destek çok önemli halkın vereceği moral çok önemlidir.”
(BA-BA-S) KARS (KHA) – BEDİR ALTUNOK / YASEMİN ÖZCAN

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler