Karsspor Iğdır’dan 1 puanla döndü

Karsspor Iğdır’dan 1 puanla döndü

Bölgesel Amatör Ligi'de (BAL) mücadele eden Karsspor, deplasmanda Iğdır Arasspor ile 1 – 1 berabere kalarak tek puana razı oldu.

Karsspor Iğdır’dan 1 puanla döndü

Bölgesel Amatör Ligi’de (BAL) mücadele eden Karsspor, deplasmanda Iğdır Arasspor ile 1 – 1 berabere kalarak tek puana razı oldu.

Her iki takımın golleri de,  ilk yarıda kullanılan karşılıklı penaltılardan geldi. Karsspor’un golü ise 10 numaralı forması ile Durdu Ahmet’in kaydetti. Karsspor’da Adama, karşılaşmanın ikinci yarısının başında gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısında atılan birer golle her iki takımda birer puana razı oldu. Takımımız Karsspor, Iğdır deplasmanından aldığı 1 puanla, guruptaki sıralamasını 17 puanla 6 sırada korudu.

Karsspor önümüzdeki hafta 7 Aralık’ta da yine deplasmanda 22 puanla 4. sırada yer alan Araklı Karaderesspor ile karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Karsspor gurubunda en fazla berabere kalma özelliğimi de elinde bulunduruyor. Takımımızın şu ana kadar oynadığı 11 maçta, 5 beraberlik, 4 galibiyet ve iki de yenilgisi bulunuyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler