Karsspor İstanbul'a Gidiyor

Karsspor İstanbul'a Gidiyor

Karsspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbulspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlandı.

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kepez Belediyespor’a mağlup olan Karsspor, İstanbul deplasmanından puan çıkartarak kendi evinde kaybettiği maçı telafi etmenin hesaplarını yapıyor.
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir, Kepez maçını unuttuklarını ve İstanbul maçını düşündüklerini söyledi.
Karslıların İstanbul’daki karşılaşmaya yoğun ilgi göstereceklerini belirten Teknik Direktör Mesut Demir; “Futbol içerisinde her türlü sonuçları barındırıyor. Galip gelirsiniz, kaybedersiniz veya berabere kalırsınız. İşte futbolun güzelliği burada. Bizde iyi başladığımız ve üst üste aldığımız galibiyetlerden sonra kendi sahamızda hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama bu her şey bitti anlamına gelmez. Biz yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Karslı taraftarları üzdüklerini ve İstanbul karşılaşmasında bunu telafi edeceklerini kaydeden yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mesut Demir; “Biz hafta içi çalışmalarımızı yaptık. Eksiklikleri giderdik. Kefez karşılaşmasını neden kaybettiğimizi futbolcularımızla konuştuk. Yapılan hataları tek tek sporculara anlattım. Onlarda bunu kabul ettiler. Biz bir ekibiz. Başarıda bizimdir başarısızlıkta. Bunu hepimiz biliyoruz. İstanbulspor güçlü bir ekip, bizimde gücümüz belli. Zor maç olacak. İstanbul’da yaşayan Karslıların maça yoğun ilgi göstereceğini düşünüyorum. Taraftarlarını arkasına alan Karsspor’un geçemeyeceği engel yoktur. Biz artık İstanbul maçını düşünüyoruz. Bu maçtan puan çıkaracağız ve Kars’a puanla döneceğiz” diye konuştu.
Kars Atatürk Stadında yapılan çalışmada futbolcuların istekli olmaları dikkat çekti. Özellikle çift kala maçta bir birine sert giren futbolcuları Teknik Direktör Mesut Demir, çalışmaya keserek sık sık sakatlığa karşı uyardı. Yapılan çift kale maçı yeşil takım kazandı.

Önceki ve Sonraki Haberler