KARSSPOR KARADENİZSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

KARSSPOR KARADENİZSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig'de düşme potasında yer alan Karsspor, kendi evinde oynayacağı Trabzon Karadenizspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ankara deplasmanında iyi oynadığı BUGSAŞ maçında 2-2 berabere kalarak gruptaki durumunu zora sokan Yeşil-beyazlı ekip, son iki karşılaşmadan galip ayrılarak Ofspor'un puan kaybetmesini bekleyecek. 

Karsspor Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya, ligde kalacaklarına inandığını söyledi. Harmankaya, "İyi oynadığımız maçlarda puan kaybettik. Bu da bizim planlarımızı alt üst etti. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Biz kendi oynayacağımız maçlardan mutlak süratle galip ayrılmalıyız. Ofspor'un 1 puan altında yer alıyoruz. Son iki karşılaşma bizim için çok zor geçecek. Ama yürekten inanıyorum ki, Karsspor 2. Lig'de kalacak" dedi. 

"KARSSPOR'UN KÜME DÜŞMESİNİ BEKLEYENLER VAR" 

Karsspor Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya, takımın başarısız olması ve küme düşmesi için pusuda bekleyenlerin olduğunu belirtti. 

Harmankaya, "Yönetime geldiğimizden beri takımın başarısız olması ve küme düşmesi için çalışan insanlar var. Böyle bir durumda Karsspor'un başarılı olmasını beklemek bence çok yanlış. İnsan bu kadar acımasız olur mu ? Bizi yani Karsspor yönetimini başarısız göstermek için çalışan insanların ellerine ne geçecek? Karsspor, bu duruma düşmüş ise bunda herkesin parmağı var. Ama onlara inat Karsspor 2. Ligde kalacak. Bu mutluluğu başarısız olmamız için bekleyenlere tattırmayacağız" diye tepkisini dile

getirdi. 

Karsspor Atatürk Stadı'nda Trabzon Karadenizspor karşılaşmasının provasını yaptı. Teknik direktör Haluk Seçkin nezaretinde yapılan çalışmayı Kulüp Başkanı Ekrem Demir ile bazı yöneticilerde seyretti. 

Atatürk Stadı'nda taktik ağırlıklı koordinasyon çalışması yapan Yeşil-Beyazlı takımda teknik patron Haluk Seçkin, sık sık çalışmayı keserek futbolcuları uyardı. 

Önceki ve Sonraki Haberler