Karsspor Kendi Evinde Yenildi

Karsspor Kendi Evinde Yenildi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Iğdır Üniversitesispor 1-0 yenildi.

Karşılamaya iyi başlayan ve yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen Yeşil Beyazlı ekip, karşılaşmanın 2’nci devresinde yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Karlı zeminde eksi 10 derece soğukta oynan karşılaşmada özellikle Karsspor ilk yarıda peş peşe yakaladığı poziyonları gole çeviremedi. Iğdır Üniversitesispor’un kalecisini geçemeyen Yeşil Beyazlılar, ilk devreyi 0-0 berabere kapattı.

Karşılaşmanın 2’nci devresinde de üstün olan ve golü kovalayan taraf Karsspor, bir çok topu direkten dönen Karsspor karşılaşmanın 60’ncı dakikasında Levent’in kırmızı kar görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Sahada 10 kişi kalmasına rağmen Karsspor, ataklarını sıklaştırdı. Sağlı sollu ataklarla Iğdır kalesini yoklayan Yeşil Beyazlı ekip bir türlü kaleciyi geçemedi. Karşılaşmanın bitmesine 7 dakika kala Iğdırspor geliştirdiği atakta golü buldu. Ve Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde Iğdır Üniversitesispor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

nuu.20130204091937..gif

Önceki ve Sonraki Haberler