Karsspor Of’a hareket etti

Karsspor Of’a hareket etti

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Karsspor, hafta sonu yapacağı Ofspor maçı için bugün Of'a hareket etti.

Karsspor yöneticisi ve basın sözcüsü Yargıç Harmankaya, Karsspor’un bugün saat 15.30’da Turgutreis otobüsüyle Of’a hareket ettiğini söyledi. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak Ofspor maçı için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve maçtan en az 1 puanla dönmeyi arzuladıklarını söyledi.

 

YÜKSEK PRİM ÖDENECEK

Harmankaya, bu maçtan galibiyet alınması halinde bugüne kadar verilen primlerin en yükseğinin verileceğini, beraberlikte de belirlenen oranda prim verileceğini belirtti. 

 

Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını da ifade eden Harmankaya, “Takım teknik olarak maça hazır. Takım, sahaya uyum için 2 gün önce Of’a hareket etmiş oldu. Turgutreis firması bir otobüs temin etti ve yakıtını da Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş karşıladı. Ortam ve moral son derece iyi. Hedefimiz en az 1 puanla dönmektir.”

 

Harmankaya şunları söyledi:

“Of spor'u yenerek ligde tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. 'Ligde her takımın bir hedefi var. Biz ilk 6'ya girmek için, rakibimiz ise alt sıralardan kurtulmak için kazanmak zorunda. Lig'de kalmak için tüm maçlardan iyi sonuçlarla ayrılmak zorundayız. Ligin sona ermesine 11 karşılaşma kaldı. Bunların her birinin ayrı önemi ve ayrı zorluğu olacak. Genç oyunculardan kurulu, çok koşan bir takım olan Ofspor’la zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Hazırlıklarda oyuncularımızın gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Trabzon’a galibiyet için gidiyoruz. Of deplasmanında sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımıza yürekten inanıyoruz.”

 

Karsspor 1 maç eksikle 33 puanla 6’ncı sırasında ligdeki mücadelesini sürdürürken, Ofspor’da 1 maç eksikle 30 puanla 7’inci sırada bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler