Karsspor Rize Yolcusu!

Karsspor Rize Yolcusu!

KULÜP BAŞKANI İŞADAMI MUHARREM YILDIZ; “ARDEŞEN MAÇINDAN GALİP AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUM. 3 PUNA BİZİM OLACAK”

Karsspor Rize Yolcusu!

KULÜP BAŞKANI İŞADAMI MUHARREM YILDIZ;  “ARDEŞEN MAÇINDAN GALİP AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUM. 3 PUNA BİZİM OLACAK”

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Karsspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ardeşenspor karşılaşmasından gelip hayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Karsspor Kulüp Başkanı İşadamı Muharrem Yıldız, Yeşil Beyazlı ekibinin Ardeşen karşılaşmasını kazanarak yoluna devam edeceğini belirtti.

Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından geçen hafta 13 Şubat Erzincan Gençlikspor karşısında aldıkları galibiyet ile kötü gidişi dur dediklerini ifade eden Başkan Muharrem Yıldız; “Karsspor kaliteli oyuncularla kurulmuş bir ekip. Takım son haftalarda iyi oynamasına rağmen gol yollarında başarılı olamadı. Bundan dolayı hesapta olmayan puan kayıplarımız oldu. Bundan sonra kayıp etme gibi bir lüksümüz olamaz. Yönetim ve futbolcularda bunun bilincinde. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız. İnşallah Ardeşen’den galip ayrılan taraf biz olacağız” dedi.

“KARSSPOR KARS’IN SEMBOLÜ, KARS’IN TAKIMIDIR”

Karsspor’un Kars’ın sembolü olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Yeşil Beyazlı ekibe herkesin destek olarak sahip çıkması gerektiğin söyledi.

Yıldız, “Kars’ta spor kaderine terk edilmiş. Alt yapı sorunu var. Kars’ta özellikle futbola gerekli destek sağlanmamış. Karsspor’un 2’nci ligden, 3’ncü lige oradan da amatöre düşmesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi de sahip kalmasıdır. Oysa günümüzde başarılı olmak için, alt yapı ve maddi gücün olması gerekiyor. Ancak bu şekilde başarılı olabilirsiniz. Biz kısa sürede takımımızı kurduk. Transferlerimizi yaptık. Ama yukarı da belirttiğimiz gibi hesapta olmayan puan kayıplarımız oldu. Ben inanıyorum Karsspor layık olduğu yere gelecektir. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda. Yeter ki Karslılar takımlarına sahip çıksın. Herkes üzerine düşeni yapsın. Çünkü Karsspor Kars’ın sembolüdür. Karslıyım diyen herkesin takımıdır. Bunun için el ele vermemiz gerekiyor. Ben hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ardeşen maçından galip ayrılacağımıza inanıyorum. 3 puan bizim olacak” diye konuştu.

Kars Atatürk Stadında hazırlıklarını sürdüren Yeşil Beyazlı ekip, 16 Kasım 2014 Pazar günü saat 12.30’da Ardeşen Vali Erdal Ata Stadı’nda Ardeşenspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Mustafa Kuyrukcu, yönetecek. Kurukcu’nun yardımcılığını Hasan Eraslan ve Kadir Çakır yapacak. Karşılaşmanın 4’ncü hakemi ise Murat Akbaş.

Önceki ve Sonraki Haberler