Karsspor- Sarıkamış Esnafspor Karşılaşması

Karsspor- Sarıkamış Esnafspor Karşılaşması

Baraj müsabakasının 11 mayıs 2014 tarihinde saat: 13.00'de Kars Şehir Stadında oynanacak.

Karsspor- Sarıkamış Esnafspor Karşılaşması

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Burhan Taş, 2013-2014 amatör futbol sezonu büyükler Ligini Sarıkamış Esnafspor Kulübü 51 puanla bitirerek Kars’ta şampiyon olduğunu ve Karsspor kulübü ile baraj müsabakası oynamaya hak kazandığını söyledi.

Baraj müsabakasının 11 mayıs 2014 tarihinde saat: 13.00’de Kars Şehir Stadında oynanacağını belirten Taş, “Müsabakanın galibi ilimizi bölgesel amatör ligde temsil edecektir. Her iki kulübümüze de başarılar dileriz.” dedi.

Taş daha sonra şunları söyledi:

“19 Gençler Ligi Türkiye Şampiyonası gurup maçları ilimizde 4 ilin katılımıyla 7-9 Mayıs 2014 tarihinde Kars Şehir Stadında yapılacaktır. Ağrı, Erzurum, Iğdır, Van’ın katılımıyla ilimizde ilk defa yapılacak olan bu organizasyon ilimizin tanıtımı amacıyla iyi olacaktır. Bu büyük organizasyonun ilimizde yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ederim. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulu da 10 Mayıs 2014 tarihinde saat: 10.00’da federasyon binamızda yapılacaktır. İlimiz amatör sporuna hayırlı olması dileğiyle saygılarımla tüm spor camiasına duyurulur.” kha

Önceki ve Sonraki Haberler