Karsspor Yarın Kilimlispor ile Karşılaşıyor

Karsspor Yarın Kilimlispor ile Karşılaşıyor

Karsspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde misafir edeceği Kilimli Belediyespor hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Atatürk Stadında yapılan çalışmaya bütün futbolcular katıldı. 
Kilimli Belediyespor maçının provasını da yapan Yeşil Beyazlı ekip galibiyete kilitlendi.
Geçen hafta deplasmanda puan kaybeden Karsspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kilimli karşılaşmasını kazanarak yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.
Karsspor Teknik Direktör Mesut Demir, Kahramanmaraş maçının geride kaldığını, Kahramanmaraş maçında kaybettikleri Kilimli karşılaşmasını alarak telafi edeceklerini söyledi.
Karsspor Teknik Direktörü Mesut Demir; “Kilimli maşı bizim için zor geçecek. İki takımında puan ihtiyacı var. Kilimli maça asılacak. Bizimde gücümüz ortada. Biz bu karşılaşmadan 3 puana alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
Karsspor’un başarılı futbolcusu Ekrem Sütçü de yaptığı açıklamada, Kilimli maçını almaktan başka alternatiflerinin olmadığını belirtti. Serkan Sütçü; “Hafta içi yaptığımız çalışmalarla hazırlıklarımızı tamamladı. Morallerimiz çok iyi, şuan için her şey yolunda gidiyor. Yarın oynayacağımız Kilimli maçı bizim için çok önemli. Bu karşılaşmadan kayıpsız ayrılmak istiyoruz. Biz yarınki maça bütün taraftarlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.
Kars Atatürk Stadı’nda teknik direktör Mesut Demir, yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, Kilimli maçının taktiksel çalışmasıyla noktalandı.
22 Mart 2012 Perşembe Günü Saat 13.30’da Kars Atatürk Stadı’nda oynanacak Karsspor, Kilimli Belediyespor maçını Mehmet Kürşat Öner, yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Ata Yıldırım, Yakup Yılmaz, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burhan Gündoğdu.

Önceki ve Sonraki Haberler