Karsspor Yomraspor maçına davet

Karsspor Yomraspor maçına davet

KARSSPOR, YARIN SAAT 12.30'DA, TRABZON EKİBİ LİDER YOMRASPOR İLE KARS ŞEHİT STADYUMUNDA KARŞI KARŞIYA GELECEK.

Karsspor Yomraspor maçına davet

KARSSPOR, YARIN SAAT 12.30’DA, TRABZON EKİBİ LİDER YOMRASPOR İLE KARS ŞEHİT STADYUMUNDA KARŞI KARŞIYA GELECEK.

Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız ve Vali Günay Özdemir, yarın Karspor ile lider Yomraspor arasında oynanacak maça tüm Kars halkını davet etti.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Karsspor, gurubunda 5 puanla 7. sırada bulunmasına rağmen yarın lider Yomraspor’u evinde yenmesi durumunda liderliğe yükselecek. Yomraspor’un ise 7 puanı bulunurken ikinci sırada ise 6 puanlar Serhat Ardahan bulunuyor.  Karsspor önümüzdeki hafta 2 Kasım’da da Ardahan deplasmanında Serhat Ardahanspor ile karşılaşacak.

Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız tarafından yeniden hayata döndürülen Karsspor ile birlikte Karsspor’un Ali Gaffar Okkan tesisleri de yeniden tüm birimleriyle elden geçirilerek Karsspor’a yakışır hale getirildi.

Başkan Yıldız tarafından futbolcu, antrenör ve yöneticiler için son derece modern bir şekilde yeniden dizayn edilen Ali Gaffar Okkan tesisleri, düzenlenen törenle hizmete sokuldu.

Açılış sırasında konuşan Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız başta Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta olmak üzere Vali Özdemir’e Karsspor’a destek verme çağrısında bulundu. Ayrıca Karslı işadamları ve Kars halkına da takıma tam destek vermeleri çağrısına bulunan Yıldız, eski yöneticilere sitemde bulunarak yalnız bırakılmaktan dolayı da dert yandı ve destek verenlere ise teşekkür etti. Açılış sırasında Karsspor kaptanı Vedat Karadağ, Karsspor atkısını, Başkan Yıldız’ın boynuna taktı.

Başkan Yıldız, ayrıca yarın gurup lideri Yomraspor’u yenerek liderliğe yükseleceklerine de inandığını belirterek tüm Kars halkını takımlarına destek vermek için saat 12.30’da oynanacak maça davet etti.

Kars Valisi Günay Özdemir de yaptığı konuşmada Karsspor’a tam destek vereceğinin sözünü verdi.

Açılış sırasında Karsspor’da da forma giyen tüm futbolcular, Teknik Direktör Soner Büyükergün, antrenörler, tesis çalışanları ve alt yapı futbolcularının da tanıtımı yapıldı.  Yapılan konuşmalarının ardından da açılış kurdelesi Vali Günay Özdemir, Başkan Muharrem Yıldız, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ötegen tarafından kesildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra da Başkan Muharrem Yıldız, Vali Günay Özdemir ve davetlilere tesisi gezdirerek bilgi verdi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler