Karsspor Zeytinburnu Spor'u Ağırlayacak

Karsspor Zeytinburnu Spor'u Ağırlayacak

Karsspor Zeytinburnu Spor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

 

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup takımlarından Karsspor, Zeytinburnu karşılaşmasından mutlak suretle galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Geçen hafta Diyarbakır deplasmanın da farklı mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip, kendi evinde misafir edeceği Zeytinburnu maçını kazanarak yoluna devam etmenin planlarını yapıyor.

Karsspor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, Karsspor’un play-of şansının devam ettiğini hedeflerinin ilk 5’te yer alarak play-of maçlarına kalmak olduğunu söyledi.

Topuzoğlu; “Geçen hafta talihsiz bir mağlubiyet aldık. Bütün hesaplarımız alt üst oldu. Ama kısa sürede sporcularımız toparlanmasını bildi. Hazırlıklarımız tamamladık. Rakibimizi tanıyoruz. Bu karşılaşamadan mutlak suretle galip ayrılacağız” dedi.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaz saatine geçilmesinden dolayı maç saatlerini değiştirdi. Daha önce 13.30’da başlayan karşılaşmalar bundan sonra 14.30’da başlayacak. 

Yarın Kars Atatürk Stadında oynanacak Karsspor Zeytinburnu Spor Karşılaşmasını Barış Mekik, Kamil Turan ve Ahmet Alemdar hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ahmet Şanslı.

Karsspor Zeytinburnu Spor karşılaşması 14.30’da başlayacak.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler