KARSSPOR ZORLU MAÇA HAZIR

KARSSPOR ZORLU MAÇA HAZIR

Karsspor, Pazar günü oynayacağı Karadenizspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Karsspor taraftarları ve yöneticileri serhat şehri Kars'ın giriş ve çıkışlarını Yeşil-beyaz bayraklarla donattı.

Grup lideri Trabzon Karadenizspor'u konuk edecek olan Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmadan mutlak süratle 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, bütün hazırlıklarını tamamladıklarını, Pazar günü oynayacakları Trabzon Karadenizspor karşılaşmasından galip ayrılmaktan başka şanslarının olmadığını söyledi. Seçkin, "Karadeniz karşılaşması Kars spor için dönüm noktası olacak. Bu maç bizim kadar bu ilde yaşayanlarında kader maçı olacak. Bu nedenle Pazar günü herkesin

stadyumda yerini alarak takıma destek olmasını bekliyoruz" dedi. 

LİG ATEŞTEN GÖMLEK 

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda takımların puanlarının birbirine yakın olması her takımın mutlak suretle kazanmak parolasıyla çıkacakları karşılaşmalarda puan kaybeden takımın durumunu tehlikeye sokacak. Bu nedenle bu hafta oynanacak karşılaşmalar takımlar açısından büyük önem taşıyor. Kaybeden takım, 2. lige veda edecek 3. takım olacak. 

SEBATSPOR ÇANKIRI BELEDİYE SPOE KARŞILŞAMASI ÖNCESİNDE ŞİKE İDDALARI 

Karsspor Yöneticisi ve Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya, Sebatspor - Çankırı Belediyespor karşılaşması öncesinde 'pis koku' aldıklarını iddia etti. 

Harmankaya, "Sebatspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, takımda devamlı oynayan as futbolcuları kadroya almadı, futbolculara maç öncesinde korku telkinlerinde bulunuyor. Futbolcuları tehdit ederek, tamamen bir kaos ortamı yaratmaya çalışıyor" dedi. 

Harmankaya, "İhsan Derelioğlu'nun futbolculara hitaben 'Bizim Çankırı'da ölümüz çıkar arkadaşlar' gibi ifadeler kullanmasına bir anlam veremiyoruz. Bir teknik direktörün karşılaşma öncesinde futbolcularıyla bu şekilde konuşmasını doğru bulmuyoruz. Karsspor Kulübü olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nu duyarlı olmaya çağırıyoruz" diye tepki gösterdi. 

TFF 2. Lig 3. Klasman grubunda 4. sıradaki Pursaklarspor'un 50, 5. Sıradaki Çankırıspor'un 49, 6. sıradaki Ofspor'un 48 ve 7. sıradaki Karsspor'un 47 puanı bulunuyor. 

Kars Atatürk Stadında 9 Mayıs 2010 Pazar günü saat 15.30 da başlayacak karşılaşmayı Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş'ın yardımcılıklarını ise Cenk Özgümüş ve Mehmet Küçük yapacak. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler