Karsspor'da 3 Puan Sevinci

Karsspor'da 3 Puan Sevinci

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligi takımlarından Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde hafta sonu konuk ettiği Erzurum Yakutiyespor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanı almanın sevincini yaşıyor.

Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, Karsspor’un hak ettiği yerde olmadığını belirterek, herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Yakutiyespor karşılaşmasını değerlendiren Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu; “Çok iyi bir takımımız var. Genç kadroya sahibiz. Yakutiye karşılaşmasının genelinde hakim olan taraf biziz. Çok iyi oynadık. Attığımız 2 golle galip geldik. Haftayı 3 puanla kapattık. Rakibimizi de kutluyorum. Centilmence bir mücadele oldu. Son dakikaya kadar rakibin üzerine gittik ve kazandık. İlerleyen haftalarda takım olarak daha da iyi olacağız” dedi.

KARS’TA YAŞAYAN HERKES SPORA DESTEK OLMALIDIR

Kars’ta alt yapı sorunun olduğunu ve şuanda Yeşil Beyazlı ekipte oynayan futbolcuların dışarıdan geldiğini dikkat çeken Tekelioğlu; “Özellikle yetkililer burada alt yapı sorunu çözmelidir. Spor cazip hale getirilmelidir. Yani spora yönelen bir genç bir şeyler kazanmalıdır ki bu işi sevsin. Burada bu ili yönetenlere çok büyük görevler düşüyor. Bütün kurumlar zamanında bünyelerinde barındırdıkları futbol takımlarını kapatmışlar. Bu da amatörü olumsuz etkilemiş. Alt yapısı olmayan bir ilde başarılı olmak çok zor. Bunun için herkes elini taşın altına koyarak gelecek nesillere sporu sevdirmelidir. Futbolu cazip hele getirmelidir. Ancak bu şekilde çocukları internetin başından kaldırarak spora yönelmelerini sağlayabiliriz. Yoksa yetişen yeni nesil internet kafeden dışarı çıkmaz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler