Karsspor'da 'Erzurum' üzüntüsü

Karsspor'da 'Erzurum' üzüntüsü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Erzurumspor'un ligden çekilmesi Karsspor camiasında üzüntüyle karşılandı.

 Doğu’nun güzide Futbol kulüplerinden biri olarak, süper Lig’de mücadele etmiş bir takımın sahipsizlik ve ilgisizlikten ötürü, maçlara çıkmaması ve akabinde liglerden çekilmesi Kars’ta şok etkisi yarattı.

  Karsspor kulübü yöneticisi ve aynı zamanda Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya, yaptığı açıklamada, “Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız, Erzurum’un Süper lig’de mücadele vermiş güzide takımı Mavi Beyazlıların, duyarsızlık ve ilgisizlik nedeni ile ligden çekilmesi Karsspor kulübü Yönetimi olarak bizleri son derece üzmüştür” dedi.

  Harmankaya, Doğu’da Erzincan’dan sonra Erzurum’un da artık liglerde olmadığını belirterek, “Bu illerde yaşayan insanların, yöneticilerin, siyasilerin bu konuya nasıl duyarsız oldukları apaçık ortada. Gelinen durum itibari ile Karsspor kulübü, Erzurum, Erzincan, Iğdır ve Ardahan başta olmak üzere artık bölgeye hitap eden bir futbol kulübü pozisyondadır. Bu nedenle Karsspor kulübünün üzerindeki sorumluluk yükü biraz daha ağırlaşmıştır” diye konuştu.

  Harmankaya, Karsspor yönetiminin transfer çalışmalarını başlattıklarını, en kısa sürede takımdan ayrılan futbolcuların yerine transfer yaparak Karsspor’un kadrosunu güçlendireceklerini ve sezonu iyi bir yerde kapatacaklarını ifade ederek, gelinen noktada, takıma herkesin sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler