Karsspor'da Hedef araklı

Karsspor'da Hedef araklı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1'nci grupta mücadele eden Karsspor, kendi evinde ilçesinin takımı Sarıkamışsporu 2 – 1'le geçmesinin ardından, deplasmanda oynayacağı Araklıspor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Araklıspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu yönetiminde sürdüren Karsspor’da hedef 3 puan olarak belirlendi.
 
Antrenmanlarını aralıksız olarak Kars Şehir Stadyumu’nda sürdüren Karsspor’un teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, Sarıkamışspor maçıyla başlayan bir seri yapıp ligin üst seviyelerinde yer almak istediklerini söyledi.
 
Gazetemize konuşan Teknik Direktör Tekelioğlu, hedefledikleri seri galibiyetler için Araklı deplasmanını dönüm maçı olarak gördüklerini de belirtti.
 
Sarıkamış maçını zorda olsa geçtiklerini de belirten Tekelioğlu, “Sarıkamış maçında farklı bir sonuç bekliyorduk. Maçın ilk yarısında peş peşe attığımız gollerle 2 – 0 öne geçmemize rağmen 3 dakika sonra bir gol yedik. Golü kalemizde erken görünce de oyun disiplininden uzaklaştık. Yine de kazandığımız için mutluyuz. Bu hafta da Araklı deplasmanında olacağız. Bu maça, dönüm maçı olarak bakıyoruz. Ayrıca bir seri yapmak istiyoruz. Bu seri Sarıkamış galibiyeti ile başladı. Bu haftada deplasmanda Araklı, daha sonra da Ardahan ve Erzincan maçlarından da 3 puan alarak bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Umut ediyorum ki 4 hafta sonra ligin en üst sıralarında yer alacağız.” Dedi.
 
KADRO ZAAFİYETİMİZ VAR 
 
Takımda ekonomik nedenlerle kadro sıkıntısı yaşadıklarına da vurgu yapan Tekelioğlu, en çok sakatlıklardan korkuyor. Kadrosunda sadece 18 futbolcusu olan Tekelioğlu, futbolcularının sakatlanmamaları ve ceza almamaları içinde büyük gayret sarf ediyor.
 
Yeni olmasıyla birlikte iyi bir takım olduklarını da belirten Tekelioğlu, “Takımıza güveniyoruz. Yeni bir takım olmamız nedeniyle ilk haftalarda biraz sıkıntılar yaşadık. Kadro zafiyetimiz var. Beni en fazla sakatlıklar ve cezalar korkutuyor. Ligde, 6’ncı sırada olmasıza rağmen üstümüzde ki rakiplerimizle pek fazla bir puan farkı bulunmuyor. Bir iki maçta alınacak 3 puanlarla kapanacak farklar var. Ligimizde zirvede ise Kalkandere ve Çayeli takımları var.
 
ÇOK ETKİLEYİCİ BİR FOTOĞRAF
 
Sarıkamış maçı öncesi Siirt’in Pervari İlçesi’nde düşen helikopterde şehit olan 17 askerimiz için bir dakikalık saygı duruşu sırasında Karssporlu futbolcuların asker selamı vermesinin basına yansımasını da değerlendiren Tekelioğlu, fotoğrafı çeken Kars Manşet  muhabirine de teşekkür etti.
 
O fotoğrafı çok anlamlı bulan Tekelioğlu, “Maç öncesi şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissettik. Bu kazada, hayatını kaybederek şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dilerken yakınlarına ve ülkemize baş sağlığı diliyorum. Manevi bir vazife olarak şehitlerimiz için üzerimize düşen bir görev bilerek onlar için saygı duruşu eşişliğinde selam durduk. Bu nedenle o anı fotoğraflayarak yayınladığınız için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Çünkü ülkemizde ve birlik ve beraberliği çok ihtiyacımız var.” Diye konuştu 

Önceki ve Sonraki Haberler