Karsspor'da Kepez Maçı Öncesi Moral Yemeği

Karsspor'da Kepez Maçı Öncesi Moral Yemeği

3.Lig 3.Grupta mücadele eden Karsspor Pazar günü oynanacak olan Kepez maçı öncesi moral yemeği verdi. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından, hem konuşmak hem de moral bulmak amacıyla verilen yemekte Karsspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcu

Verilen moral ve motivasyon yemeğine, Kulüp yöneticisinden takım malzemecisine kadar tüm Karsspor kulübü katıldı.Yemekte kulüp yöneticisi Turgut Kuzey bir konuşma yaparak, takımın layık olduğu yerlere gelebilmesi için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı.

“NE BAŞKA KARS VAR NEDE BAŞKA KARSSPOR”

Turgut kuzey konuşmasında şunları söyledi: “Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Takıma güvenim sonsuzdur. Kepezspor maçından itibaren galibiyet serisini yeniden yakalamak istiyoruz. Bunun içinde hocamız ve futbolcularımız tam hız çalışmalarını sürdürüyor. Bundan sonra ki haftalarda taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız olacak. Başka Kars yok başka Karsspor’da yok. Gelin hep beraber bu takımı layık olduğu yerlere çıkaralım. Bu takım onların bunların takımı değil. Kars’ın takımı Karslının takımıdır. Herkes taşın altına elini koyarsa Karsspor hak ettiği yere gelecektir.”

Turgut Demir’in konuşmasının ardından Karsspor Fahri Başkanı Ekrem Demir’de bir konuşma yaparak; Kars milletvekili aday adaylarına seslendi. Karspor’a sahip çıkılmasının takım adına önemine değinen Ekrem Demir, yardım yapanlara, gerek internet ortamından gerekse gazetelerden teşekkür edeceğinin altını çizdi.

HARBİLER36 TARAFTAR GRUBUNA KAPTANDAN TEŞEKKÜR

Takım Kaptanı Volkan Zemen’de, son haftalarda peşpeşe gelen mağlubiyetlerden dolayı üzüntüsünü belirtirken, taraftarların da çok üzüldüğünü ve bundan sonra Karsspor’u layık olduğu yere taşımak için bütün güçleriyle çalıştıklarını ve daha çok çalışmaya da devam edeceklerini söyledi. Zemen ayrıca, Harbiler36 taraftar grubuna da verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, iyi kötü günlerimizde bizi asla yalnız bırakmadılar. Hep yanımızda oldular. Kar, çamur, yağmur demeden deplasmanlara geldiler. 3.ligde oynayan bir takımın deplasman tribünlerinin bile dolu olması gurur verici bir olaydır. Onlara play-off lara çıkacağımızın sözünü veriyorum.”diye konuştu.

Yemeğin sonunda Karsspor taraftarlarına seslenen Karsspor kulübü yönetimi Pazar günü oynanacak maça gelerek destek vermelerini istedi.

MURAT TAŞDEMİRCİ  (özel Haber)

Önceki ve Sonraki Haberler