Karsspor'da Tek Hedef Galibiyet

Karsspor'da Tek Hedef Galibiyet

Spor Toto 3. Lig, 3. grupta mücadele eden Karssspor, Sancaktepe Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni teknik direktör ile birlikte çıkışa geçen Karsspor, aldığı üst üste puanlarla zirvede yerini aldı.

Kars Atatürk Stadında Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, nezaretinde hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekipte hedef deplasmandan puanla dönerek çıkışı sürdürmek. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, Karsspor’u hak ettiği yerde olmadığını söyledi. Teknik Patron Topuzoğlu; “Karsspor iyi takım. Ama bir takım sıkıntılar yaşanmış. Takım nerdeyse kendi sahasında maç kazanamamış, böyle olunca da zirvede olması gerekirken alt sıralarda yerini almış, ama biz bu gidişe dur dedik. Karsspor bundan sonraki haftalarda daha iyi olacaktır” dedi.

TARAFTARLAR BİZLERE İNANSIN

Teknik patron Topuzoğlu, öncelikle Karsspor taraftarlarının kendilerine inanması gerektiğini vurguladı.

Topuzoğlu; “Kars Türkiye’nin en iyi şehirlerinden birisi, bunun için Kars’a geldik. Karsspor’un gerçek taraftarlarını statta görmek istiyoruz. Karslılar bizleri desteklesinler. Bizler de onları mahçup etmeyeceğiz. Önemli olan burada takımın başarısı bunu da birlik ve beraberlikle çözeriz. Biz kulüp taraftar bütünleşirsek burada Kars’ta geçemeyeceğimiz takım yoktur. Önümüzde Sancaktepe Belediyespor karşılaşması var. Bu karşılaşamadan puan ile döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Karsspor, Atatürk Stadında yapılan çalışmanın ardından Sancaktepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil Beyazlı ekip yarın İstanbul’a hareket edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler