Karsspor’un yenilenen tesisleri açıldı

Karsspor’un yenilenen tesisleri açıldı

Karsspor'un, yeni Başkan Muharrem Yıldız'ın büyük emek ve gayretleriyle yenilediği tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Karsspor'un yenilenen tesisleri açıldı

Karsspor'un, yeni Başkan Muharrem Yıldız'ın büyük emek ve gayretleriyle yenilediği tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Başkan Yıldız, Karsspor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, kurum ve kuruluşlar, STK'lar başta olmak üzere Karslı olan Kars'ta yaşayan herkesin bu takımı daha ilerilere götürmede emeğinin olmasını istedi. Sadece kendi emeği ile bir yere gidilemeyeceğinin altını çizen Başkan Yıldız, takımın geçmişinde imzası bulunanlara emeklerinden ötürü teşekkür ettiği gibi bir dizi göndermede de bulundu.

Karsspor'un Ali Gaffar Okkan Sosyal Tesislerini takımı devraldığı gün tadilattan geçiren Muharrem Yıldız, hem vaktini hem de parasını harcayarak modern bir tesis haline getirdi. Öncesinde bir insanın yatabileceği ortamı bulunmayan, duvarları rutubetten geçilmeyen, düzensiz ve kullanışsız haldeki sosyal tesislerde bir dizi yenileme çalışmaları yapıldı. Tesisler tepeden tırnağa yenilendiği gibi modern hale de getirildi. Artık bir futbolcunun, yöneticisinin kendi evindeymiş gibi rahat hissedebileceği hale getirilen tesisler tamamlandığı gibi futbolcu eksiklikleri bile giderildi. Masöründen spor aletlerine, dinlenme odalarından saunasına varana kadar tüm imkanların sunulduğu tesisler için önceki gün açılış töreni düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunmasının ardından futbolcular, alt yapı oyuncuları, teknik ekip ve takımda hizmeti bulunanlar tek tek tanıtıldı. Vali Günay Özdemir, Belediye Başkan Vekili Yakup Yıldız, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen, Çimento Fabrikası Genel Müdürü Yasin sarıçamlık, Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Karsspor eski yöneticileri ve taraftarlar katıldı. kha

 

  

Önceki ve Sonraki Haberler