Karssspor'un yeni teknik diretörü

Karssspor'un yeni teknik diretörü

Muharrem Yıldız başkanlığında yeninden hayata döndürülen Karsspor'un teknik direktörlüğüne Soner Büyükergün getirildi.

Karssspor'un yeni teknik diretörü

Karsspor’da Teknik Direktör Soner Büyükergün

Muharrem Yıldız başkanlığında yeninden hayata döndürülen Karsspor’un teknik direktörlüğüne Soner Büyükergün getirildi.

Karsspor’un Basın, Halkla İlişkiler ve Futbol Şubesi Sorumlusu Yıldıray Eyüp Özdemir, yaptığı açıklamada, bugün itibariyle Bal Ligi’nde mücadele edecek olan Karsspor’un teknik sorumluluğuna Soner Büyükergün’ün getirildiğini de açıkladı.

ÖZDEMİR DE GÖREVDE

Muharrem Yıldız başkanlığında yeniden varlığını hissettirmeye başlayan Karsspor’da, Basın, Halkla ilişkiler ve Futbol Şubesinde ise Yıldıray Eyüp Özdemir görev alacak.

Konu ile ilgili olarak Basın, Halkla ilişkiler ve Futbol Şubesinde Yıldıray Eyüp Özdemir yaptığı yazılı açıklamada: “Bundan böyle siz değerli basın mensuplarımızı Karsspor ile ilgili olarak tüm yönleriyle bilgilendireceğiz. Yönetim olarak sizleri de devamlı yanımızda görmek isteriz. İnşallah bundan sonra Karsspor olarak hep birlikte başarılı oluruz, sizler de  başarı haberlerimizi Türkiye’ye duyuracaksınız. Bu nedenle şimdinden sizlere çok teşekkür ederiz. Karsspor hepimizindir” Dedi.

SONER BÜYÜKERGÜN KİMDİR?

Teknik Direktör Soner Büyükergün, 1968 Sakarya doğdu. En son Adıyaman sporu çalıştırmıştır. Bugün Karsspor Başkanı Muharem Yıldız ile birlikte Kars'sa gelerek kulüp binasında incelemeler de bulunarak görevine başladı.

Yıldıray Eyüp Özdemir, “Karsspor yeni yönetiminde hem basın ve halkla ilişkiler ve futbol şubesinde görev alıyorum. Bundan böyle siz değerli basın mensuplarımızı Karsspor ile ilgili bilgilendireceğiz yönetim olarak sizleri de devamlı yanımızda görmek isteriz. İnşallah bundan sonra Karsspor olarak bizler başarılı oluruz, sizler de başarı haberlerimizi yazarsınız. Dün itibari ile Karsspor Bal Ligi Teknik Sorumluluğuna Soner Büyükergün getirilmiştir. Teknik Direktör Soner Büyükergün, 1968 Sakarya doğumlu. En son Adıyamanspor’u çalıştırmıştır. Bugün Karsspor Başkanı Muharem Yıldız’la birlikte Kars'sa gelerek kulüp binasında incelemelerde bulunmuş, görevine başlamıştır.” dedi.

Bizlerde Kars Manşet ailesi olarak Karsspor’a yeni dönemde başarılar diler ve Başkan Muharrem Yıldız’a da takımımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz.  

Önceki ve Sonraki Haberler