Kars’ta 1 Kişi Boğuldu!

Kars’ta 1 Kişi Boğuldu!

Kars’ın Sarıkamış İlçesi Karakurt Maksutcuk Köyü yakınlarda serinlemek için Aras Nehrine giren 2 çocuktan 1’i boğularak can verdi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’ın Sarıkamış ilçesi Karakurt Maksutcuk Köyü yakınlarında dün akşam saat 17:00 sıralarında 2001 doğumlu (A.A) ile 2002 doğumlu (B.Ö) isimli 2 çocuğun serinlemek için girdikleri Aras Nehrinde birinin kurtulduğu diğerinin suda kaybolduğu öğrenildi. İhbar üzerine Kars AFAD ekibi ile Erzurum’dan çağrılan AFAD dalgıç ekibi olay yerine intikal etti. Olay yerine ulaşıldığında (A.A)’nın boğulmaktan son anda kurtulduğu ancak, (B.Ö)’nün suda kaybolduğu öğrenilmiş ve AFAD ekipleri tarafından suda yapılan arama-tarama sonucunda gece geç saatlerde (B.Ö)’nün cansız bedeni sudan çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Sarıkamış’a gönderilmiştir.

Kars Valiliği tarafından konu ile ilgili bir açıklama yapılarak, “Yaz aylarında bu tür üzücü olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızın daha dikkatli olması ve serinlemek için dahi olsa gerekli tedbirleri almadan suya girmemesi gerekmektedir.” denildi.

kars’ta-1-kisi-boguldu!-(3).jpgkars’ta-1-kisi-boguldu!-(9).jpgkars’ta-1-kisi-boguldu!-(6).jpgkars’ta-1-kisi-boguldu!-(4).jpgkars’ta-1-kisi-boguldu!-(8).jpgkars’ta-1-kisi-boguldu!-(7).jpgkars’ta-1-kisi-boguldu!-(5).jpg

kars’ta-1-kisi-boguldu!-(1).jpgkars’ta-1-kisi-boguldu!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler