Kars’ta 1 maske için metrelerce kuyruk oluştu

Kars’ta 1 maske için metrelerce kuyruk oluştu

Kars Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından dağıtılan ücretsiz 1 adet maskeyi almak isteyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu.

KARS MANŞET

İl genelinde geçen hafta başlayan ve bu hafta da devam eden ücretsiz maske dağıtımı kentin belirli noktalarında devam ediyor. Hafta içi ve günde 1 adet sınırıyla dağıtılan maskeyi temin etmek isteyen vatandaşlar sosyal mesafe kuralına riayet ederek temin ediyor.

Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da yine 24 bin dağıtılan ücretsiz maskeden almak isteyen vatandaşlar trafiğe kapatılan Faikbey ve Kazım Karabekir Caddesinin kesiştiği noktada bir araya gelerek kalabalık oluşturdu.

Oluşan metrelerce kuyruk vatandaşların geçiş güzergahına kadar uzaması polis ekiplerini harekete geçirdi ve Kars Vefa Sosyal Destek Grubu görevlisini uyararak farklı noktaya yönlendirildi.

Burada dağıtımı devam eden maskeler vatandaşlara verilirken, bazı vatandaşlarda maskelerin mahallelerde dağıtılması gerektiğini ve 1 adet maske almak için şehir merkezine gelmek zorunda kaldıklarını dile getirdiler.

kars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(1).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(2).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(3).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(4).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(5).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(6).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(7).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(8).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(9).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(10).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(11).jpgkars’ta-1-maske-icin-metrelerce-kuyruk-olustu-(12).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler