ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
Karsın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI

Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
IMKB
62.336
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
HAVA DURUMU
Kars -23 / -7 °C
Ardahan -22 / -8 °C
Iğdır -5 / 3 °C
Erzurum -24 / -7 °C
Ankara -7 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
İzmir 0 / 15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kars'ta 2011’in son kavgası eğlencede çıktı

Kars'ta 2011’in son kavgası eğlencede çıktı

01 Ocak 2012 / 15:36
Kars'ta 2011 yılının son kavgası bir düğün salonundaki eğlencede çıktı. Bir gencin hafif şekilde yaralandığı kavga güçlükle önlendi. Olay yerine sevk edilen emniyet güçleri kavgaya karışanları ifadeleri için karakola götürdü.


Kars Belediyesi ile Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği yılbaşı eğlencesi zabıtalar ile gençler arasındaki kavga nedeniyle yerini üzüntüye bıraktı. Kent Konseyi Gençlik Merkezinin, Kars Belediyesi ile birlikte düzenlediği bir düğün salonundaki eğlence önce neşeli ve coşkulu başladı. Yeni yıla 1.5 saat kalana kadar her şeyin güzel gittiği gençler arasındaki eğlencede; salona eğlence için gelen gençler ile görevli zabıtalar arasında yaşanan gerginliğin kavgaya dönüşmesiyle ortalık bir anda karıştı. Kimin kime vurduğunun bile belli olmadığı kavganın büyümesini salonda bulunan büyükler önledi. Büyüklerin araya girmesi ve olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle kavgaya karışanlar bir bir yakalandı. Polis, kavgaya karışanları ifadeleri için karakola götürdü. Kaşından yaralanan genç ise tedavisi için hastaneye gönderildi.

Kavganın hemen ardından eğlenen gençlerden bir çoğu salonu terk ederek evlerinin yolunu tutarken, kalan az sayıdaki genç ise eğlencelerine kaldıkları yerden devam ettiler ve yeni yıla halay çekerek girdiler.
(BA-BA-S) KARS (KHA) - BEDİR ALTUNOK (ÖZEL HABER)













 







 








 









 

















 






 

Etiketler: Kars Belediyesi, Kars