Kars'ta 2017 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Kars'ta 2017 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

2017 yılının ilk İl Genel Meclisi Toplantısı bugün İl Genel Meclisi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

İl Genel Meclisinin 1’nci Olağan toplantısı bugün İl Genel Meclisi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

2017 yılının ilk Meclis Toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı başkanlığında yapıldı. Yılbaşı gecesi İstanbul’da eğlence merkezine düzenlenen hain terör saldırısını kınayarak sözlerine başlayan Başkan Dallı, “Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor, lanetliyorum." dedi. Başkan Dallı yeni yıl mesajı da vererek, "2017 yılı ülkemize, Kars’ımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hepinizin yeni yılını da kutluyorum.” diye konuştu.

Başkan Dallı, toplantıda gündemin birinci maddesi olan yoklamanın yapılmasının ardından ikinci madde olan 28.11.2016 tarihli toplantıya ait tutanak özetinin okunması istedi. Tutanak özetinin okunmasının ardından oylamaya sunuldu ve oy birliği kabulüne karar verildi.

Başkan Dallı gündemin üçüncü maddesi ile ilgili açıklama yaparak, “Her yıl İl Özel İdaresi Denetim Komisyonumuzun üye seçimi vardır. Seçime geçeceğiz.” dedi. İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Demir söz alarak, İl Genel Meclisinde yer alan üçüncü maddesinin yarın ki toplantıya ertelenmesini talep etti. Başkan Dallı aksi bir talep olmadığı için Demir’in isteğini meclisin oylamasına sundu. Demir’in talebi oy birliği ile kabul edilerek ‘İl Özel İdaresi Denetim Komisyonuna Üye Seçimi’ yarın ki toplantıya ertelendi.

İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı gündem dışı maddeler olmadığı ve toplantı ile ilgili aksi görüş olmadığı için İl Genel Meclis Toplantısını yarın (03.01.2017 Salı Günü) Saat:11.00’de toplanmak üzere bugünkü Meclis Toplantısını kapattı.

karsta-2017-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi-(1).jpgkarsta-2017-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi-(2).jpgkarsta-2017-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi-(3).jpgkarsta-2017-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi-(4).jpgkarsta-2017-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler