Kars’ta, 265 Öğrenci ‘Ayla’ Filmiyle Sinemayla Tanıştı

Kars’ta, 265 Öğrenci ‘Ayla’ Filmiyle Sinemayla Tanıştı

Kars Emniyet Müdürlüğü hayatında hiç sinemaya gitmemiş ilçe ve köylerdeki öğrencileri, ‘Ayla’ filmine götürdü.

Sinemaya gelen öğrenciler, geçtiğimiz günlerde Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi'nde anjiyo olan Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’e, “Geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunun ortaokul ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencileri, sosyal etkinliklerle buluşturuyor.

TDP Şube Müdürlüğü öğrencilerin birlik ve beraberlik duygusunun güçlendirilmesi, sosyal hayata uyumlarının sağlanması amacıyla maddi durumu iyi olmayan ve hayatında hiç sinemaya gitmemiş öğrencileri Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA)’nın da destekleriyle sinemayla buluşturdu.

Öğretmenleriyle birlikte gelen öğrencileri Şehir Sineması önünde Asayiş Şube Müdürü Mehmet Remzi Köpüklüoğlu, TDP ekibiyle birlikte karşıladı. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Köpüklüoğlu, öğrencilerle birlikte salona geçerek ‘Ayla’ filmini izledi. Hayatında hiç sinemaya gitmemiş öğrencilerin ise mutlulukları gözlerinden okundu.

kars’ta,-265-ogrenci-‘ayla’-filmiyle-sinemayla-tanisti--(1).jpgkars’ta,-265-ogrenci-‘ayla’-filmiyle-sinemayla-tanisti--(2).jpgkars’ta,-265-ogrenci-‘ayla’-filmiyle-sinemayla-tanisti--(3).jpgkars’ta,-265-ogrenci-‘ayla’-filmiyle-sinemayla-tanisti--(4).jpgkars’ta,-265-ogrenci-‘ayla’-filmiyle-sinemayla-tanisti--(5).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler