Kars’ta 3 Boyutlu Kağıt Rölyef Sergisi Açıldı

Kars’ta 3 Boyutlu Kağıt Rölyef Sergisi Açıldı

Kars Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAÜSEM)’ün ortaklaşa hazırladığı el emeği göz nuru ile hazırladıkları 3 boyutlu kağıt rölyef sergisinin açılışı yapıldı.

KAÜ Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu içerisinde bulunan Sergi Sarayı’nda düzenlenen serginin açılışını Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yener Kaya, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Halk Eğitim Müdürü Acıhan Koçoğlu birlikte yaptı.

Açılışı yapılan sergide yerlerini alan eserler, adeta katılımcıları büyüledi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Usta öğreticileri Nuran Azizoğlu ve Hayat Kirzioğlu, protokol üyelerine eşlik ederek sergide yer alan eserler hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.

Sergiyi gezen KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, sergide yer alan tablo ve diğer el işi ürünlerin çok güzel olduğunu söyledi.

Rektör Özcan, “Sanatçılara taş çıkaran cinsten, arkadaşlarımızın, hocalarımızın, tabi katılımcıların Sürekli Eğitim Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi’nde hocalarımızın katkısıyla gerçekten 6 aylık bir sürede, çok emek verilerek, çok emek sarf edilerek, hazırlanmış bir sergi. Ben şahsen çok beğendim. Çok güzel, yani tablolar olsun, diğer ürünler olsun çok güzel” dedi.

Sergide emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, “Sergi çok hoşuma gitti. Çok güzel, sanat eserleri diyebileceğimiz çok güzel işler üretilmiş. Sürekli Eğitim Merkezi ile Halk Eğitim Merkezimiz güzel bir işbirliği yapmışlar. Özellikle ev hanımları işe el atmışlar. Çok güzel ürünler gördüm. İnşallah sürekli olur. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sergide yer alan 3 Boyutlu Kağıt Rölyef tablolarda imzası olan usta öğreticisi Nuran Azizoğlu, bir süre Rektör Sami Özcan ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve protokol üyelerine sergi hakkında bilgiler verdi. KAÜ’de açılan sergi bir hafta açık kalacak. Sergiye tüm Karslılar davet edildi.

kars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(1).jpgkars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(2).jpgkars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(3).jpgkars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(3).jpgkars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(4).jpgkars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(5).jpgkars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(6).jpgkars’ta-3-boyutlu-kagit-rolyef-sergisi-acildi-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler