Kars’ta 4 mahalle parka kavuştu

Kars’ta 4 mahalle parka kavuştu

Kars Belediyesi daha önce parkı olmayan mahallelere çocuk parkı yaptı.

Volkan KARABAĞ

Merkez Subatan, Alpaslan, Paşaçayır Mahalleleri ve Digor Yolu TOKİ’de Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı devam ettirilen parkların ikisinin açılışı bugün gerçekleştirilerek hizmete açıldı.

Kars Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün geçtiğimiz aylarda Belediyenin kısıtlı mali ve fiziki imkanlarına rağmen Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in talimatı ve gözetimiyle başlattığı park çalışmalarında yapımı tamamlanan iki parkın açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Şevin Alaca ve Muazzez Çağrıtekinci ile Belediye Meclis Üyelerinin de katılımıyla yapıldı.

Subatan ve Alpaslan Mahalleleri’ndeki çocuklarında katılarak kurdele kesilerek hizmete alınan açılışlarda mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri Alaca’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kars Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ayrıca kent merkezi ve mahallelerdeki parkların da içinde bulunduğumuz yaz sezonu boyunca park mobilyalarını yenileyerek, zemin ve duvar iyileştirme çalışmalarını ayrıca yaparak vatandaşların taleplerini yerine getirmek üzere de aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

kars’ta-4-mahalle-parka-kavustu-(1).jpgkars’ta-4-mahalle-parka-kavustu-(2).jpgkars’ta-4-mahalle-parka-kavustu-(3).jpgkars’ta-4-mahalle-parka-kavustu-(4).jpgkars’ta-4-mahalle-parka-kavustu-(5).jpgkars’ta-4-mahalle-parka-kavustu-(6).jpgkars’ta-4-mahalle-parka-kavustu-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler