Kars’ta 4 Mülki İdare Amirinin Görev Yeri Değişti

Kars’ta 4 Mülki İdare Amirinin Görev Yeri Değişti

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kars’ta Vali Yardımcısı Erdinç Dolu, Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Arpaçay Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın görev yeri değişti.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile 300 mülki idare amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. 22 ilin emniyet müdürü değiştirildi.

1. Derece Kadrolu Kars Vali Yardımcılığı Görevine,
Şiran Kaymakamı Murat Özdemir

3. Derecede Kadrolu Selim Kaymakamlığına, 
Adaklı Kaymakamı Zafer Yiğit

3. Derecede Kadrolu Arpaçay Kaymakamlığına,
Ardanuç Kaymakamı Abdil Koç

Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanırken, Faruk Karaduman'dan boşalan koltuğa Polis Başmüfettişi Ümit Bitirik İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

2017/345 Sayılı Karar İçin TIKLAYINIZ

İşte Resmi Gazete'de yayımlanan kararname;

“Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapılmıştır. Kararname kapsamında 45 Vali Yardımcısı Kaymakamlığa atanmış olup, büyük illerimize birer kadın Vali Yardımcısının ataması gerçekleşmiştir. Önem arz eden ilçelere ataması gerçekleştirilen Mülki İdare Amirleri mesleğinde temayüz etmiş, tecrübeli meslek mensupları arasından atanmıştır.

Resmi Gazete ’de yayımlanan , “Emniyet Müdürleri Kararnamesi” ile; 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü’nün yerleri değişmiştir.

10 İl Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak merkeze alınmış, 4 İl Emniyet Müdürü Merkez Teşkilatındaki birimlerde görevlendirilmiş ve 8 İl Emniyet Müdürü’nün yerleri değişmiştir. 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atanmıştır.

Yine aynı tarihli İçişleri Bakanı onayı ile 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 Birim Amirinde değişiklik yapılmıştır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler