Kars'ta 418 Adet Kaçak Sigara Yakalandı

Kars'ta 418 Adet Kaçak Sigara Yakalandı

Kars'ta Polis ekipleri aldığı ihbarı değerlendirerek bir iş yerinde 418 adet değişik markalarda Gümrük Kaçağı Sigara yakaladı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından İlimiz İstasyon Mahallesi Bahri Dağdaş Caddesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde Gümrük Kaçağı Sigara olduğu ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, bahse konu adreste bulunan iş yerinde yapılan arama neticesinde 418 adet değişik markalarda Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirirken sigaraların satışını yapana şüpheli bir şahıs hakkında 5607 Sayılı (Kaçakçılık İle Mücadele Kanunu) Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem başlattı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla  ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği, vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın da titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu,Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur." denildi.

karsta-418-adet-kacak-sigara-yakalandi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler