Kars’ta 46 yabancı uyruklu yakalandı

Kars’ta 46 yabancı uyruklu yakalandı

Kars’ta, ülkeye yasadışı yollarla giriş yapan 46 kişi yakalandı. Yakalanan 46 kişi Emniyette yapılan işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliği ekiplerince Türkiye’ye yasadışı yollardan giriş yapan yabancı uyruklu kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda, Eski Otogar ve Hapan mevkii çevresinde 41 Afganistan, 5 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 46 kişi yakalandı. Yakalanan yabancı kişilere kişi başı 3 bin 589 TL olmak üzere toplamda 165 bin 94 TL idari para cezası uygulandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 46 kişi daha sonra sınır dışı edildi.

Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir” denildi.

kars’ta-46-yabanci-uyruklu-yakalandi-(3)-001.jpgkars’ta-46-yabanci-uyruklu-yakalandi-(1)-001.jpgkars’ta-46-yabanci-uyruklu-yakalandi-(2)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler