Kars’ta 5 yıllık emek vatandaşların beğenisine sunuldu

Kars’ta 5 yıllık emek vatandaşların beğenisine sunuldu

Kars’ta 5 yıldır parçaları birleştiren ev hanımı Pınar Dönmez, ilk puzzle ve 3 boyutlu resim sergisini açarak vatandaşların beğenisine sundu.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET

Pınar Dönmez’in, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağında düzenlenen puzzle ve 3 boyutlu resim sergisinin açılışını, Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Pınar Dönmez gerçekleştirdi.

Serginin açılışında bir konuşma yapan Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, “Puzzle ve 3 boyutlu resim etkinliğini emniyet mensubumuzun eşi Pınar Dönmez, yaklaşık 5 yıllık bir birikimi sonucu böyle bir sergi açtı. Bizde emniyet teşkilatı olarak Kars’ta ilk defa böyle bir serginin açılışından memnuniyetimizi dile getirdik ve bu açılışta yer almak istedik. Ayrıca bizi gururlandıran başka bir olay ise burada elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahibi çocuklara, öğrencilere giyim olarak dönmesi bizi ayrıyeten sevindirdi. Ben böyle bir çalışma yaptığından dolayı mensubumuzun eşi Pınar hanıma ve ailesine çok teşekkür ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

5 yıldır bu çalışmayı sürdüren Pınar Dönmez ise, bu işin sabır ve zaman işi olduğunu söyledi. Bu serginin açılmasının kendisi için öneminin büyük olduğunu kaydeden Dönmez, “Benim hayalimdi. Evde hobi olarak başladım sonra eserler ardı ardına gelince bir sergi düzenlemek istedim. Sayın Valimiz ve Sayın Emniyet Müdürümüz sağ olsun çok destek oldular ve bugün açılışını gerçekleştirdik.” diye konuştu.

Dönmez, “Ellerde birleşen gülümseme” adını verildiği proje kapsamında düzenlediği sergiden elde edilen gelirin de ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet alacağını da sözlerine ekledi.

Açılışın ardından sergiyi gezen Emniyet Müdürü Sağdıç, sergi hakkında Pınar Dönmez’den bilgi aldı. Sağdıç, beğendiği bir eseri de alarak sergiye katkıda bulundu.

Bugün açılan olan sergi 2 gün açık kalarak, Karslıların beğenisine sunulacak.

kars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(4).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(5).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(3).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(6).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(7).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(8).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(9).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(1).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(2).jpgkars’ta-5-yillik-emek-vatandaslarin-begenisine-sunuldu-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler