Kars’ta 66 Bin Öğrenci Karnelerini Alarak Yaz Tatiline Girdi

Kars’ta 66 Bin Öğrenci Karnelerini Alarak Yaz Tatiline Girdi

Kars’ta ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 66 bin öğrenci karne alarak yaz tatiline girdi.

Kars’ta ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 66 bin öğrenci karne alırken, 4 bin 600 öğretmen de öğrencilerin karnelerini vererek, 2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi yaz tatiline başlamanın sevincini yaşadı.

Kars’ta yaz tatili dolayısıyla karne töreni yapıldı. Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne törenine Vali Rahmi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, milli eğitim müdür yardımcıları, kurum ve daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı. Öğrencilerin karnelerini Vali Doğan verdi.

Vali Doğan, “Eğitim-öğretim yılını tamamlıyoruz. Kazasız belasız bir yıl geçirdik. Yıl içerisinde uzun süre tatilde vermedik. Kış tatili, kar tatili de vermedik. Bugün tamamlıyoruz. 66 bin tane öğrencimiz, 4 bin 600 tane öğretmenimiz bugün itibariyle eğitim-öğretim yılını tamamlamış oluyor. Tabi hem velilerimiz, hem öğretmenlerimizi, hem eğitim camiamız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kars’ta 614 okulda eğitim öğretime katılan 66 bin öğrenci ile 4 bin 600 öğretmen, düzenlenen törenle yaz tatiline girdi.

kars’ta-66-bin-ogrenci-karnelerini-alarak-yaz-tatiline-girdi-(1).jpgkars’ta-66-bin-ogrenci-karnelerini-alarak-yaz-tatiline-girdi-(2).jpgkars’ta-66-bin-ogrenci-karnelerini-alarak-yaz-tatiline-girdi-(3).jpgkars’ta-66-bin-ogrenci-karnelerini-alarak-yaz-tatiline-girdi-(4).jpgkars’ta-66-bin-ogrenci-karnelerini-alarak-yaz-tatiline-girdi-(5).jpgkars’ta-66-bin-ogrenci-karnelerini-alarak-yaz-tatiline-girdi-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler