Kars'ta AK Parti Fidan Dikti!

Kars'ta AK Parti Fidan Dikti!

AK Parti Sarıkamış İlçe Kadın Kolları teşkilatı, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kampüsü içerisindeki öğrenci yurtları yerleşkesine 250 sarıçam ve ladin fidanı dikti.

Fidan dikim etkinliğine, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Orman İşletme Müdürü Cemal Çelik, Yurt Müdürü Neslihan Çam, AK Parti Kars İl Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güler, AK Parti Sarıkamış İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülay Erdoğdu, orman işçileri ve Sarıkamışlı kadınlar katıldı.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, burada yaptığı konuşmada, şehitler diyarı, turizm cenneti olan Sarıkamış’ta, yapılan yatırımlarla birlikte çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma faaliyetlerinin de hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Sarıkamış’ın ormanlarla çevrili olduğunu ancak kent merkezinde ağaçlandırılacak çok yer bulunduğunu ifade eden Toksoy,

“İlçemizde devam eden alt yapı ve turizm yatırımlarının yanı sıra çevre ve doğaya karşı sorumluluk bilincini oluşturmak için bu tür etkinliklere de büyük önem veriyoruz. Ağaçlandırma faaliyeti de bunlardan bir tanesi. İnşallah şühedanın yattığı bu topraklarda ağaç ve yeşil olmayan yer bırakmayacağız. Bu bağlamda fidan dikimine büyük katkı sunan Orman İşletme Müdürlüğümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Sarıkamış İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülay Erdoğdu’da, kadınlar olarak sosyal yaşam içerisindeki bütün faaliyetlerde aktif olarak yer almaya çalıştıklarını belirterek, ” Parti olarak sadece siyaset yapmıyoruz. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerini de gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İlçemizin gelişmesine, güzelleşmesine katkı sağlayacak bütün organizasyonlarda etkin rol alarak çalışmayı kendimize şiar edindik. Bizim çalışmalarımızda her zaman en büyük destek gördüğümüz milletvekillerimiz Ahmet Aslan ve Selahattin Beyribeye çok teşekkür ediyoruz. Onlar bu etkinliğe gelemedi, ancak biz onlar adına da iki sarıçam fidanı diktik. İnşallah bundan sonra her yıl daha fazla fidan dikimi için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından orman işletme personeliyle birlikte açılan çukurlara fidanlar dikilerek can suyu verildi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler