Kars’ta anne-oğul cinayetinin zanlıları adliyeye sevk edildi

Kars’ta anne-oğul cinayetinin zanlıları adliyeye sevk edildi

Kars’ta anne ve oğlunu av tüfeğiyle öldüren cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde gazetecilere açıklamada bulunan M.S. önce “pişmanım.” dedi, ardından “olayla alakam yok.” ifadesini kullandı.

Kars’ta Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında bulunan cinayet zanlısı M.S. ve A.S. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

18 Temmuz’da oğlu Mert ile birlikte av tüfeğiyle öldürülen Figen Karadağ’ın cansız bedenleri, Cumhuriyet Köyü mevkiinde bir su kuyusunda bulundu. Gözaltında bulunan cinayet zanlısı M.S. ve A.S.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye getirildi.

Adliye girişinde gazetecilere M.S. önce “pişmanım.” dedi, ardından “olayla alakam yok.” ifadesini kullandı.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen cinayet zanlısı M.S. ve A.S. hakim karşısında çıkacak.

kars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(1).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(2).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(3).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(4).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(5).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(6).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(7).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(8).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(9).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(10).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(11).jpgkars’ta-anne-ogul-cinayetinin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-(12).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler