Kars'ta Aranan Bir Kişi Yakalandı!

Kars'ta Aranan Bir Kişi Yakalandı!

Kars'ta 04.07.2017 günü Ardahan yolu üzerinde bir işletmede çıkan silahlı kavgaya karıştığı tespit edilen ve firari durumda olan bir kişi yakalandı.

04.07.2017 günü saat:22.55 sıralarında Kars'ın Karadağ Mahallesi Ardahan Yolu Üzerinde faaliyette bulunan bir işletme içerisinde ve önünde meydana gelen Ateşli Silahla Öldürme ve Yaralama olayında toplamda 4 şahıs yaralanmış, yaralılardan 1 erkek şahıs Kars Harakani Devlet Hastanesinde tedavi görmekte iken hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmalarda olaya karıştığı tespit edilen 18 şüpheli erkek şahıs yakalanmış, yakalan şahıslardan 1 erkek şüpheli şahıs adli mercilerce tutuklanmış, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Ekiplerin yaptığı araştırmada meydana gelen Cinayet olayının şüphelisi olarak tespit edilen ve firari durumda olan 1 şüpheli erkek şahsın, Ardahan Yolu üzerinde saklandığı tespit edilmiş ve gece saat 02:00 sıralarında düzenlenen operasyon neticesinde şahıs 1 adet Ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıs yapılan Kars Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünde adli işlemlerin ardından Kars Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, "Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler