Kars'ta arazi kavgası: 6 ölü, 8 yaralı

Kars'ta arazi kavgası: 6 ölü, 8 yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çıkan silahlı kavgada 6 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kars’ta iki aile arasında arazi meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 6 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, Sarıkamış’a bağlı Çamyazı köyünde iki aile arasında arazi yüzünden kavga çıktı. Daha sonra büyüyen kavgada silahlar çekildi. Silahların ateşlendiği kavgada H.G., M.G., B.G, A.P., R.G. ve N.G. hayatını kaybetti. A.G., F.D., Ö.D, H.G., E.G. ve Y.G. yaralandı. Yaralılar oyla yerine giden ambulanslarla Sarıkamış ve Kars’taki hastanelere sevk edildi. Kars Harakani Hastanesi’ne sevk edilen 3 yaralıdan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılardan 3’ü ise Sarıkamış Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

Polis hastane önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı 

Öte yandan Sarıkamış Çamyazı köyünde çıkan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın ardından polis Sarıkamış Devlet Hastanesi ve Kars Harakani Devlet Hastanesi önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Özel Hareket ve Çevik Kuvvet ekiplerinin önlem aldığı hastane önlerinde adeta kuş uçurtmuyor.

Kars’taki arazi kavgasıyla ilgili 10 gözaltı 

Kars’ta 6 kişinin hayatını kaybettiği 6 kişinin de yaralandığı arazi kavgası ile ilgili şüpheli 10 kişi gözaltına alındı, 4 kişinin de yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı. 

Kars Valiliğinden olayla ilgili yapılan açıklamada, “Sarıkamış ilçemize bağlı Çamyazı köyünde 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 16.00 sıralarında Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavga meydana gelmiş olup, olayda Göçmen ailesinden 6 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştır. Olayın akabinde köyde komando timleri takviyesiyle güvenlik tedbiri alınmış olup, şu ana kadar olayla ilgili olarak 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, 4 şüphelinin yakalama çalışmaları devam etmektedir. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir” denildi. 

Vali Öksüz yaralıları ziyaret etti

Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış Çamyazı Köyünde meydana gelen olayda yaralanan vatandaşlarımızı hastanede ziyaret ederek, durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Öksüz, olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerini iletti.

karsta-arazi-kavgasi-4-olu,-7-yarali-(1).jpgkarsta-arazi-kavgasi-4-olu,-7-yarali-(2).jpgkarsta-arazi-kavgasi-4-olu,-7-yarali-(3).jpg

sarikamis’ta-silahli-kavga-4-olu,-7-yarali -(1).jpgsarikamis’ta-silahli-kavga-4-olu,-7-yarali -(2).jpgsarikamis’ta-silahli-kavga-4-olu,-7-yarali -(3).jpgsarikamis’ta-silahli-kavga-4-olu,-7-yarali -(4).jpgd69l_7ixoaecldy.jpgd69mewnxsaeet6y.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler