Kars’ta Artık Çeşit Olacak!

Kars’ta Artık Çeşit Olacak!

Karadeniz’den Kars’a getirilen 45 kiloluk dev Orkinos balığı, hayranlık yarattı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’a Marina Balıkçılık tarafından getirilen ve işletme önüne asılan 45 kiloluk dev Orkinos Balığı, Karslı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Marina Balıkçılık İşletme Sahibi Volkan Daştan Kars Manşet’e yaptığı açıklamasında, Daştan Kardeşler Marina Balıkçısı olarak yaklaşık 2-3 ay önce bu işletmeyi acıktıklarını dile getirerek, “Bu işletmeyi açarken bir amacımız vardı. Bu amaç da, Kars’a çeşit getirmekti ve bu amacımızı da yerine getirmeye başladık. Şuan tezgahımızda; Karidesi de var, Kalamarı da var, denizden hemen hemen tüm çeşitleri getirdik. Son olarak Orkinos kalmıştı, Orkinosu da getirdik. 45 kilo sadece lop et, Palamut’un büyüğüdür. Cumartesi günü parçalayıp satışa çıkaracağız. Kilosunu 20 TL’ye satışa sunacağız. İlgilenen tüm Kars halkını bekleriz.” dedi.

Dev Orkinos balığını sergilemek üzere işlerinin girişine astığını belirten Daştan, “Yaklaşık Kars’ın yüzde 70’i büyük ilgi göstererek, fotoğraf çektirdi. Umarım satışı da büyük ilgi görür.” diye konuştu.

Yeniliklere açık olduklarının altını çizen Daştan, “Daha bundan sonra bunun daha büyüğünü, 200 kiloluğunu getireceğiz.” İfadesini kullandı. 

kars’ta-artik-cesit-olacak!-(1).jpgkars’ta-artik-cesit-olacak!-(2).jpgkars’ta-artik-cesit-olacak!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler