Kars’ta başarılı bekçiler ve güvenlikçilere ödül!

Kars’ta başarılı bekçiler ve güvenlikçilere ödül!

Kars’ta görev yapan başarılı çarşı ve mahalle bekçileri ile özel güvenlik görevlilerine ödül verildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars’ın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına çalışmalarında üstün gayret ve başarı gösteren İl merkezinde görevli çarşı ve mahalle bekçileri ile özel güvenlik görevlileri için İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda ödüllendirme töreni düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in açılış konuşmasının ardından Kars Valisi Türker Öksüz, görevlerini ifa ederken ortaya koydukları özveri ve elde ettikleri başarı nedeniyle çarşı ve mahalle bekçileri ile özel güvenlik görevlilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Vali Öksüz’ün konuşmasının ardından başarılı personeller tebrik edilerek çeşitli hediye ile ödüllendirildi. Düzenlenen ödül töreni hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

kars’ta-basarili-bekciler-ve-guvenlikcilere-odul!-(3).jpgkars’ta-basarili-bekciler-ve-guvenlikcilere-odul!-(6).jpgkars’ta-basarili-bekciler-ve-guvenlikcilere-odul!-(5).jpgkars’ta-basarili-bekciler-ve-guvenlikcilere-odul!-(4).jpgkars’ta-basarili-bekciler-ve-guvenlikcilere-odul!-(2).jpgkars’ta-basarili-bekciler-ve-guvenlikcilere-odul!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler