Kars’ta bayramın 2. gününde kurbanlık satışları devam etti

Kars’ta bayramın 2. gününde kurbanlık satışları devam etti

Bugün Kurban Bayramının 2. günü olmasına rağmen bu yıl kurbanlık satan yetiştiriciler ellerinde kalan son kurbanlıkları da pazar yerine getirerek satmaya çalıştılar.

Kurban Bayramı’nın 2. gününde, büyükbaş hayvanlar önceki yıllara göre erkenden tükenirken elde kalan küçükbaş hayvanların da fiyatları düştü. Fiyatların düşmesini bekleyen bazı vatandaşlar kurban pazarlarında pazarlık yaptı. Bayramın 2. gününde kurban satış ve kesim merkezlerinde hareketlilik devam etti.

Fiyatların ucuzlayacağını düşünerek kurban almak için pazara gelen vatandaşlar, fiyatlardan memnun olduklarını söyledi. Kurban satıcıları ise, büyükbaş hayvanlara geçen yıllara oranla büyük istek olduğunu ve erkenden tükendiğini belirterek, küçükbaş hayvan fiyatlarını düşürmelerine rağmen fazla satış olmadığını söyledi.

kars’ta-bayramin-2.-gununde-kurbanlik-satislari-devam-etti-(1).jpgkars’ta-bayramin-2.-gununde-kurbanlik-satislari-devam-etti-(2).jpgkars’ta-bayramin-2.-gununde-kurbanlik-satislari-devam-etti-(3).jpgkars’ta-bayramin-2.-gununde-kurbanlik-satislari-devam-etti-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler