Kars’ta bazı müdürlerin tayinleri çıktı

Kars’ta bazı müdürlerin tayinleri çıktı

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay, Kars Şeker Fabrikası Müdürü Turan Arslan ve DSİ 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk'in tayinleri çıktı.

Kars’ta bazı müdürlerin tayinleri çıktı

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay, Kars Şeker Fabrikası Müdürü Turan Arslan ve DSİ 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk’in tayinleri çıktı.

Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay 2010 yılında Arpaçay ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Ardından 2011 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görevlendirildi. 4 yıldır Kars’ta görev yapana Akın Oktay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü emrine verildi. Akın Oktay’ın yerine Kars Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Aydın Acay atandı. Kars şeker Fabrikası Müdürü Turan Arslan da geçtiğimiz yıl Kars Şeker fabrikası Müdürü olarak atanmıştı. Ancak yapılan değişiklikle birlikte fabrika müdürü olarak görev yürüten Arslan, geçtiğimiz hafta görev yeri değiştirilerek tayini çıktı Arslan’ın yerine Afyon Şeker Fabrikası Fabrika Müdür yardımcısı Abdullah Necli atandı.

DSİ 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk’in tayini de İzmir bölge müdürlüğüne çıktı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler