Kars'ta Bedirhan Gökçe Konseri

Kars'ta Bedirhan Gökçe Konseri

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nca (YURTKUR), Kars'ta yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine yönelik olarak "Şiirler Dinletisi" programı düzenlendi.

Kars Halk Eğitim Müdürlüğü Salonunda düzenlenen programda sanatçı Bedirhan Gökçe’nin anlattığı fıkralar geceye damgasını vurdu. Bedirhan Gökçe, anlattığı Kars-Erzurum fıkralarıyla salondakileri gülme krizine soktu.
AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'unda katıldığı konser yoğun ilgi gördü. AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, geçliğin öneminin farkında olan ulu Önder Atatürk’ü bugün tekrar yad ettiklerini ve rahmetle andıklarını söyledi.
Ahmet Arslan, "Bu gençliklere, Gençlik Spor Bakanlığı ile ve Yurtlar Kurumu gerek Genel Müdürlüğü gerek bölge müdürlüğümüz sağ olsunlar bu tip bir organizasyon yapmışlar bizde seve seve bu organizasyonun içinde yer aldık. Dolaysıla ben hepinizi saygıla selamlıyorum. İyi bir dinleti diliyorum. Sağolunuz varolunuz” dedi.
Daha sonra konsere geçildi. Bedirhan Gökçe, fasıl müzikleri eşliğinde okuduğu şiir, türkü ve şarkılarla Karslıları adeta büyüledi. Birbirinden güzel şiirleri dinleyen Karslılar zaman zaman geçmişe gitti.
Bedirhan Gökçe, anlattığı bir birinden güzel Erzurumlular ile Karslıların yaşanmış komik hikayeleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Gökçe, yurdun dörtbir yanından Kars'a üniversiteye gelen öğrencilere özel ilgi göstererek onlar için birbirinden güzel türküler seslendirdi. Geç saatlere kadar süren programda Karslılar güzel bir gece yaşadı.

Önceki ve Sonraki Haberler