Kars’ta billboardlar görüntü çirkinliği yapıyor

Kars’ta billboardlar görüntü çirkinliği yapıyor

Kars’ta liselerin duvarları adeta billboardlarla kapatıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta billboard işgaliyesi konusu artık çözüme kavuşturulmalı. Billboard işgaliyesi öyle hal aldı ki bazı kaldırımlarda yürümek bile mümkün değil. Kent merkezinde Kars Alparslan Anadolu Lisesi, Kars Şehir Stadyumu ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa Endüstri ve Teknik Meslek Liselerinin bahçe duvarlarını adeta sur gibi kapatan billboardlar kentin her bir yerinde görüntü kirliliğine neden oluyor.

Bir çok çevre kuruluşunun karşı olduğu ve mücadele ettiği bu billboard işgaliyesi Kars’ta artık çığırından çıkmış durumda. Neredeyse boş buldukları yere bunları dikmekten bıkmayan reklam firmasının neden olduğu çevre ve görüntü kirliliğine hangi kurum dur diyecek?

KARS’TA YER GÖK BİLLBOARD

Kars’ta billboard sayısı her geçen gün artıyor. Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi, İnönü Caddesi Faikbey ve daha birçok merkezlere yeni billboardlar dikiliyor. Şehir içi aydınlatma direkleri ve kaldırımların tam da ortasına dikilen raket billboardlar vatandaşların da tepkisine neden oluyor.

VATANDAŞLAR DURUMA TEPKİLİ

Gelişi güzel dikilen hatta onlarcası yan yana dikilen billboardlar üzerinde kat be kat afişler de adeta görüntü kirliliğini iki katına çıkarıyor. Vatandaşlar bu durumun düzeltilmesini istiyor.

kars’ta-billboardlar-goruntu-cirkinligi-yapiyor-(1).jpgkars’ta-billboardlar-goruntu-cirkinligi-yapiyor-(2).jpgkars’ta-billboardlar-goruntu-cirkinligi-yapiyor-(3).jpgkars’ta-billboardlar-goruntu-cirkinligi-yapiyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler