Kars'ta Bin Dolar Bozdurana 500 Liralık Halı Hediye!

Kars'ta Bin Dolar Bozdurana 500 Liralık Halı Hediye!

Kars’ta halı satan bir işyeri sahibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak kampanya başlattı.

Koçu Halı sahibi İlhan Koçu, bin dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren vatandaşlara 4 metrekarelik yaklaşık 500-550 TL değerinde halıyı hediye verecek.

Kars Şehitler Mahallesi İnönü Caddesi'nde Koçu Halı adlı işyeri olan İlhan Koçu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek olmak için ellerindeki dövizleri bozdurarak ülke ekonomisine katkı sağlayan vatandaşlara hediye veriyor. Dolar bozdurarak işyerine gelen vatandaşlar 550 TL’lik halısını alarak evinin yolunu tutacak.

İlhan Koçu, “Öncelikle ülkemizin içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalmamak adına biz de işletme olarak şehrimizde bir farkındalık oluşsun noktasında, böyle bir kampanya yaptık. Umarım şehrimizin zengin işadamları daha büyük esnaflarımız da böyle kampanyalarla devletimize, milletimize katkıda bulunurlar” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza kayıtsız kalamayız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına kayıtsız kalamayacağını ifade eden Koçu, “Tabi Cumhurbaşkanımızın da bize seslenmesi, millete seslenmesi, biz de buna kayıtsız kalmadık. Cumhurbaşkanımız ‘bozdurun’ dedi. Biz de bu noktada dolarımız olmadığı için doları olan vatandaşlarımızın bozdurması karşılığında, işletme olarak halı hediye etmeyi düşündük. Bin dolar bozduracak olan bir vatandaşımız bizden 500 TL, 550 TL civarında bir halı hediye almış olacak” diye konuştu.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘elindeki doları bozdur’ çağrısı tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta esnaftan destek gördü. Kentte bazı esnaflar işyerlerinde çeşitli kampanyalar başlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına destek veriyor.

karsta-bin-dolar-bozdurana-500-liralik-hali-hediye!--(1).jpgkarsta-bin-dolar-bozdurana-500-liralik-hali-hediye!--(2).jpgkarsta-bin-dolar-bozdurana-500-liralik-hali-hediye!--(3).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler