Kars'ta Bir İlk! Öğrencilerden Havaalanı Ziyareti

Kars'ta Bir İlk! Öğrencilerden Havaalanı Ziyareti

Kars’ta ilk defa ilköğretim okulu öğrencileri Havaalanı’nı gezerek uçaklara bindi. Hava yollarıyla ilgili bilgiler aldı.

Türkiye Havayolları Genel Müdürlüğü’nce organize edilen program kapsamında ilköğretim okulu öğrencileri Harakani Havaalanını ziyaret etti. Hava Alanı Müdürü Fevzi Akdeniz, öğrencileri havaalanında karşılayarak sırasıyla terminaller ve kuleyi gezdirdi. Havaalanın işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Akdeniz, daha sonra öğrencileri, alanda bulunan yolcu uçaklarına alarak uçağın içerisini görmelerini sağladı. İlk defa hayatlarında uçak gören öğrencilerin ise heyecanlı olmaları dikkat çekti.

Köyden gelen öğrencilere uçağı tanıttıklarını ifade eden Havaalanı Müdürü Fevzi Akdeniz, “Köyden gelen çocuklara uçağı tanıtıyoruz. Bu amaçla böyle bir organizasyon düzenledik. Genel müdürlüğümüzden gerekli izinleri aldık. Çocuklarımıza havaalanının gezdirerek tanıttık” dedi.

“BAŞKAN, ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI”

Havaalanı terminal binasında bir anda çocukları gören Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, çocukların yanına giderek bir süre onlarla sohbet etti. Çocuklarla havaalanını gezen Karaçanta, çocukların yanından ayrıldı. Karaçanta’nın İzmir’e gittiği ve İzmir’de bir programa katılacağı öğrenildi.

Daha sonra Akbaba Köyü’nden gelen öğrenciler, hayatlarında ilk kez havaalanı ve uçakların içerisini görme fırsatı buldu.

Öte yandan Kars Harakani Havaalanı’nda ilk kez böyle bir program yapıldı. Havaalanı yönetimi her yıl düzenli olarak öğrencileri alanda gezdirerek havaalanlarının tanıtacak.

karsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(1).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(2).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(3).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(4).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(5).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(6).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(7).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(8).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(9).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(10).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(11).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(12).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(13).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(14).jpgkarsta-bir-ilk!-ogrencilerden-havaalani-ziyareti-(15).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler