Kars’ta biriken yağmur suyu çocukların eğlencesi oldu

Kars’ta biriken yağmur suyu çocukların eğlencesi oldu

Kars’ta etkili olan sağanak yağış sonrası biriken su birikintisi çocukların eğlencesi olurken, araç sürücüsüne de zor anlar yaşattı.

Kentte etkili olan sağanak yağış, Merkez Karadağ Mahallesi Vali Hüseyin Atak Bulvarında su birikintisine nede oldu. Su birikintisi sonrası çocuklar araç trafiğine aldırış etmeden gönüllerince su birikintisinde eğlenirken, seyir halindeki araçlar da kontrollü geçiş sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan bazı mahalle sakinleri, her yağmurda buranın su birikintisiyle dolduğunu, yağmur sularının biriktiğini ve bu konuda önlem alınmadığını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.

kars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(1).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(2).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(3).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(4).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(5).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(6).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(7).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(8).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(9).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(10).jpgkars’ta-biriken-yagmur-suyu-cocuklarin-eglencesi-oldu-(11).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler