Kars’ta cadde ve sokaklar temizleniyor

Kars’ta cadde ve sokaklar temizleniyor

Kars’ta, vatandaşların daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için belediye temizlik işleri ekipleri, çöp toplamanın yanı sıra yol ve kaldırımları da yıkıyor.

Kentte cadde ve sokakların daha temiz olması için seferberlik başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu ekiplerce başta çöp olmak üzere cadde ve sokaklar da yıkanarak temizleniyor. 

Cadde ve sokakların daha temiz olması için seferberlik başlattıklarını ifade eden Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kemal Özyılmaz, “Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor. Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Ayrıca tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde süpürgeci ekiplerimiz çalışıyor. Çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor ve bunların yanı sıra cadde ve sokaklarda tazyikli su ile yıkanıyor” dedi. 
Kentte cadde, sokak ve kaldırımların yıkanması çalışmalarını eşlik eden Temizlik İşleri Müdürü Kemal Özyılmaz, işçilerle birlikte kaldırım yıkadı, çöp topladı. 

Kars’ta özellikle temizlik konusunda vatandaşlardan kendilerine destek vermelerini ve yardımcı olmalarını beklediklerine dikkat çeken Özyılmaz, “Mahallelerimizde ve bir çok bölgede temizlik çalışmalarımızı yürütüyoruz. Temizlik ekiplerimiz her gün belirlenen sorumluluk bölgelerinde grup çalışması yapmaktadır. Bunların yanı sıra 23 mahallemizde de ciddi bir temizlik operasyonu yapıyoruz. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor. Vatandaşlardan da bizlere bu konuda yardımcı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde belirli saatler arasında cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Temizlik Ekipleri, hergün belirlenen sorumluluk bölgelerinde grup çalışması yapıyor. 

kars’ta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor--(1).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor--(2).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor--(3).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor--(4).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor--(5).jpgkars’ta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor--(6).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler