Kars’ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları

Kars’ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın ve 24. Dönem Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Partililer, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında önce SKM Bürosu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından mahalle ziyaretlerine başlayan AK Partililer, Paşaçayır ve Taşlı Harman Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Hükümet sistemi ile ilgili bilgiler vererek mahalle sakinlerinden ‘Evet’ oyu kullanmalarını istedi.

Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum programı kapsamında Digor AK Parti İlçe teşkilatını ve Digor İlçesi SKM bürosunu ziyaret etti. Köy ziyareti kapsamında Halıkışla köyünde vatandaşlarımızla bir araya gelen Milletvekili Beyribey, referandum hakkında bilgiler vererek 'Evet' oyu istedi.

24. Dönem Kars Milletvekili Yunus Kılıç  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmaları kapsamında Sarıkamış'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerine Sarıkamış SKM Büromuzu ziyaret ederek başlayan Yunus Kılıç, Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, Belediye Başkanı Köksal Toksoy ve AK Parti heyeti ile Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı makamında ziyaret etti. Kurum ziyaretleri yapan AK Parti heyeti Sarıkamış BESYO, Adliye ve Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek Anayasa değişikliği hakkında bilgiler verdi.

Sarıkamış'ta köy ziyaretleri yapan Yunus Kılıç ve AK Parti heyeti Sıra Taşlar, Kurban Çayır, Yeniköy ve Handere köylerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması hakkında bilgiler vererek vatandaşlardan 'Evet' oyu istediler.

AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın ve 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars merkez ve ilçelerinde kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa hakkında vatandaşlara bilgi veriyor. AK Partililer gittikleri her yer de vatandaşlardan da destek görüyor.

kars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(1).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(2).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(3).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(4).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(5).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(6).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(7).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(8).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(9).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(10).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(11).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(12).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(13).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(14).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(15).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(16).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(17).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(18).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(19).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(20).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler