Kars'ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları

Kars'ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın Kars merkezde çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Kars İl Başkanlığının yürüttüğü referandum çalışması kapsamında Kars Milletvekili Y. Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın esnafları ziyaret ederek “evet” için destek istedi. Ziyarete 24. Dönem Milletvekili Yunus Kılıç ve partililer de eşlik etti. AK Parti heyeti, esnafa anayasa değişikliği paketi hakkında bilgi verirken, sorunlarını dinledi ve referandumda evet için destek istedi.

UDH Bakanı Ahmet Arslan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ da Kars’a gelerek valilik ziyareti yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından Bakan Akdağ ve Arslan İl Koordinasyon Toplantısına katılarak Kars’a yapılan yatırımlar hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

Yapılan Taziye ziyaretlerinin ardından programa ev toplantıları yaparak devam eden AK Parti Teşkilatı Örnek Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek Pazar günü yapılacak olan referandumda evet oyu kullanarak destek vermelerini gerektiğini belirterek mahalle sakinlerinden milli iradeden yana olmalarını Referandumda evet oyu kullanarak destek vermelerini istedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan Serhat TV Ana Haber Bülteni'nin hemen ardından yayınlanan Gündem Özel programında Genel Yayın Yönetmeni Olcay Okan Avşar'ın konuğu olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Yeni Anayasa ve yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunarak, 16 Nisan'da gerçekleşecek referandum öncesi vatandaşlardan Evet oyu istedi. 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ise Atatürk Caddesi ve Faikbey Caddesinin kesiştiği At Heykeli önünde ‘Evet Standı’ açıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Sevim Sayım Madak ise 25 Şubat’ta Evet kampanyasına start verdiklerini dile getirerek, “Ben tabi görevim gereği birçok illeri geziyorum. Son 1 haftadır da Kars’tayım. Kars çok şanslı bir şehir, bir kere Türkiye’nin 3 numarası buradan, Bakan beyin burada çok büyük bir teveccühü var.” diye konuştu.

karsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(1).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(2).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(3).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(4)-001.jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(5).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(6).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(7).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(9).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(10).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(11).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(13).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(14).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(15).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(8)-002.jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(16).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(17).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(18).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(19).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(20).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(22).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(23).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(24).jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(25)-002.jpgkarsta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-(26)-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler